Túl kevés, ennél azért többre van szüksége a szervezetnek.
2023. jan. 2. 23:38
2/16 anonim válasza:
5 gramm cukor az 20-30 kcal? Most viccelsz? Szerinted 20-30 kalórián fog múlni a deficited? Fogadjunk, hogy semmit nem tudsz a kalóriaszámolásról és a sporttáplálkozásról, csak azt olvastad a shopbuilderen vagy a femina.hu-n, hogy diétában tilos a cukor, mert hízlal, igaz?
2023. jan. 2. 23:41
3/16 A kérdező kommentje:
A cukor még nem diétázó embereknek is minél kevesebb annál jobb
A kérdésem pedig hogy ennyi belefér e főleg reggelinél
2023. jan. 2. 23:51
4/16 anonim válasza:
"cukor még nem diétázó embereknek is minél kevesebb annál jobb"
Ha a Nők Lapjáról tájékozódsz, akkor igen. Értelemszerűen az egészségtelen mértékben fogyasztott HOZZÁADOTT cukrok zabálása fiziológiai szempontból nem ajánlott, de itt most 5 grammról, és kb. 30 kalóriáról beszélünk. Ez nem mérhető. Mi az, hogy belefér-e?
2023. jan. 2. 23:53
5/16 anonim válasza:
"A cukor még nem diétázó embereknek is minél kevesebb annál jobb
A kérdésem pedig hogy ennyi belefér e főleg reggelinél"
Én rengeteg csaló kaját fogyasztottam már, mikor fogytam mellé. Napi szinten mozogtam, ennyi a titok.
Volt olyan, hogy nem híztam, pedig naponta kb 200 gramm nutellát ettem. Erről már leszoktam amúgy.
2023. jan. 3. 00:14
6/16 anonim válasza:
5 gramm cukor az 20 kalória. Ezt nevezém én soknak! Bitang egy mennyiség!😆
2023. jan. 3. 06:44
7/16 anonim válasza:
Hacsak nem vagy inzulinrezisztens vagy cukorbeteg, nem fog problémát okozni akkor sem, ha hozzáadott cukorról van szó.
2023. jan. 3. 08:59
8/16 anonim válasza:
Azt nezd, hogy 100 gr-ban es 100 ml-ben ne legyen tobb a cukor 10-nel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!