Ezzel az étrenddel tudnék fogyni?
Hétfő: 500 kcal
Kedd: fast nap
Szerda: 600 kcal
Csütörtök: fast nap
Péntek: 400 kcal
Szombat: fast nap
Vasárnap: 500 kcal
És minden nap 2 liter innivaló
Miért pont 42? Mi változna a tükörben a mostani 44-hez képest?
Bárki is az etalon számodra a 42 kilójával, tudod jól, hogy te nem úgy fogsz kinézni ennyivel. Szóval inkább nézz szembe azzal, hogy értelmetlenek, és hamisak a céljaid. Ha úgy gondolod, hogy nem vagy elég beteg ahhoz, hogy segítség kelljen, meg te csak használod ezt a módszert, hogy elérj egy célt, akkor van egy rossz hírem. Ez pedig az, hogy rég nem te irányítasz, baromira nincs a kezedben a gyeplő, és az anorexiás hang a fejedben nem a te hangod.
Azzal remélem tisztában vagy, hogy innen két út van.
1. halálba éhezteted magad
2. elkezdesz enni
És remélem tudod, hogy a második opció esetén milyen borzasztó fájdalmakkal kell számolnod.
Tudnék mesélni, mennyit sírtam a görcsök, hasmenés, puffadás, hányinger stb miatt.
Bár én 35 kilósan kezdtem a gyógyulást, de pokol volt az egész - fizikálisan. Lelkileg már mindegy, csak nem akartam meghalni, ám az emésztőszervrendszerem egy kalap fos azóta is, és bár mi új, attól fáj.
18-as, ja, és kijön és visszafogy.
Ilyen egyszerű. Aztán meghal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!