Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ezzel az étrenddel tudnék fogyni?

Ezzel az étrenddel tudnék fogyni?

Figyelt kérdés

Hétfő: 500 kcal

Kedd: fast nap

Szerda: 600 kcal

Csütörtök: fast nap

Péntek: 400 kcal

Szombat: fast nap

Vasárnap: 500 kcal

És minden nap 2 liter innivaló

2022. dec. 16. 17:43
1 2
 11/19 NTBS ***** válasza:
100%
Nem, ezzel éhen halni tudsz. Inkább hiznod kellene, nem tovább fogynod. Ez a Valóság.
2022. dec. 17. 08:54
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Miért pont 42? Mi változna a tükörben a mostani 44-hez képest?

Bárki is az etalon számodra a 42 kilójával, tudod jól, hogy te nem úgy fogsz kinézni ennyivel. Szóval inkább nézz szembe azzal, hogy értelmetlenek, és hamisak a céljaid. Ha úgy gondolod, hogy nem vagy elég beteg ahhoz, hogy segítség kelljen, meg te csak használod ezt a módszert, hogy elérj egy célt, akkor van egy rossz hírem. Ez pedig az, hogy rég nem te irányítasz, baromira nincs a kezedben a gyeplő, és az anorexiás hang a fejedben nem a te hangod.

2022. dec. 17. 10:05
 13/19 anonim ***** válasza:
#12: linkeltem már neki illusztrációként a képet - d eszerintem nem hajlandó megnézni....
2022. dec. 17. 13:02
 14/19 anonim ***** válasza:
38%
Napi kamu kérdés.
2022. dec. 17. 14:18
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
#13 egy anorexiást nem fogsz elriasztani ilyesmivel. Némelyikük ilyen képeket használ arra, hogy buzdítsa, motiválja magát. Viszont az esetek nagy részében van egy múzsa, akire hasonlítani akarnak, vagy akinek a kilóinak a számát célként kitűzik. Ilyesmikre fixálódnak. Egy részük meghal, mielőtt az adott súlyt elérné. Másik része eléri, de nem lesz elég, vagy szimplán már nem tudja abbahagyni. Legjobb esetben előtte elkapja valaki, és foglalkozik vele. Csak sajnos a legtöbb esetben nem hatásos. Nem egy olyan sztori van, hogy 3-4, vagy akár több bennfekvés, kényszeretetés után is visszaestek.
2022. dec. 17. 15:23
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
42 kilósan is lesz rajtad felesleg, és 35 kilósan is, amikor már a koporsódat készítik.
2022. dec. 18. 13:57
 17/19 anonim ***** válasza:
73%

Azzal remélem tisztában vagy, hogy innen két út van.

1. halálba éhezteted magad

2. elkezdesz enni

És remélem tudod, hogy a második opció esetén milyen borzasztó fájdalmakkal kell számolnod.

Tudnék mesélni, mennyit sírtam a görcsök, hasmenés, puffadás, hányinger stb miatt.

Bár én 35 kilósan kezdtem a gyógyulást, de pokol volt az egész - fizikálisan. Lelkileg már mindegy, csak nem akartam meghalni, ám az emésztőszervrendszerem egy kalap fos azóta is, és bár mi új, attól fáj.

2022. dec. 18. 14:00
 18/19 anonim ***** válasza:
53%
Majd a zártosztályon szondás táplálással felhizlalják...
2022. dec. 18. 17:29
 19/19 anonim ***** válasza:

18-as, ja, és kijön és visszafogy.

Ilyen egyszerű. Aztán meghal.

2022. dec. 20. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!