Aki olyan helyen dolgozik, hogy nincs ebédidő, nektek hogy néz ki egy napi étkezés? Hányszor esztek? Mikor van főtt étel?
Figyelt kérdés
Nekünk egy 20 perces szünetünk van 9.30-kor, az is amolyan "szendvicsevő" szünet, mert se hűtő, se mikró nincs. Ebédelni akkor szoktam mikor haza érek, 3 óra után. Eddig mindig napi 2 szer ettem, de akkor sokat és egészségtelenül, sajnos meg is van az eredménye. Szeretnék kialakitani egy 5 étkezéses, 1400 kalóriás életvitelt. Ti hogy csináljátok?2022. okt. 5. 13:30
11/15 anonim válasza:
8 órás munkaidőben kötelező a 30 perces ebédszünet, mindegy hogy hány órakor dolgozikm ha éjszakai műszak, akkor is van "ebéd" szünet!
Azt nem igazán értem hogy 9:30 és 14 óra között miért kelly még enned? Teljesen jó ha reggelizel munka előtt, munkaszünetben eszel szendót vagy amit viszel, hideget. Otthon meg ebédelsz ha hazaértél. Nem attól leszel egészségtelen mert kevés alkalommal eszel, hanem mert nem megfelelő az étel amit fogyasztasz.
12/15 Isti22 válasza:
Egyszerűen munka előtt és munka után étkezem :) 8-9 órát talán ki lehet bírni evés nélkül mindenkinek, aki nem beteg.
13/15 anonim válasza:
12: nem arról van szó, hogy ne lehetne kibírni... Hanem arról, hogy a törvény szerint mi a kötelező....
15/15 anonim válasza:
A törvény szerint hiába dolgozol 6:14-ig, kötelező! a 30 perc ebéd (pisi-kaki?) szünet.
Olyan nincs, hogy "nem mehetsz" ki. Vagy dögölj éhen fél 10-től háromig - főleg, hogyha fizikai munkát végzel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!