Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Utasítanátok vissza állást...

Utasítanátok vissza állást olyan miatt, hogy túl hosszú az ebédidő?

Figyelt kérdés
8.15-17.30-ig tart a munka, 8 óra naponta, 75 perc ebédszünettel (plusz egyéb szünetek napközben). Nekem ez borzasztó sok és emiatt vagy 40 perccel később érnék haza naponta, de minden más tetszik viszont.
2022. aug. 1. 19:08
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Minden állást visszautasítanék, ahol nem rugalmas a munkaidő.
2022. aug. 1. 19:18
 2/10 anonim ***** válasza:
83%
Ez részemről még tárgyalási alapnak sem felel meg. Full HO-ról indítok mindig, amit legfeljebb 4,5 nap HO-ra engedek lealkudni, pl kedd délután bemegyek bohóckodni, a többi nap felejtős. Ilyen, hogy dudaszóra megyek enni szerintem utoljára a szocializmusban lehetett.
2022. aug. 1. 19:32
 3/10 anonim ***** válasza:
93%
Felejtős...
2022. aug. 1. 19:33
 4/10 anonim ***** válasza:
92%
Igen, nekem ez sok, ha kifizetik, akkor is
2022. aug. 1. 19:38
 5/10 anonim ***** válasza:
93%
alkudoznék, hogy nekem nem kell ennyi ebédszünet. Ha semmi nem indokolja ennek a hosszát, akkor kevesebbet szünetelek és korábban megyek. Ha nem mennek bele és nem alkuképesek, akkor helló.
2022. aug. 1. 19:38
 6/10 anonim ***** válasza:
92%
Eleve ennyire rugalmatlan helyre nem mennék.
2022. aug. 1. 19:47
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért ennyi az ebédszünet, mert 15 perc után mehetsz vissza dolgozni, csak lesz egy fizetetlen órád
2022. aug. 1. 19:52
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi szünet tényleg tök felesleges,napi szinten rengeteg időt elvesz,jogos a panaszod.

Bár ha minden másban tényleg nagyon jó pl sokkal jobban fizet akkor kibírnám valahogy vagy megpróbálnám kijátszani hogy kevesebb szünetet tartasz de dolgozol ugyanúgy.

2022. aug. 2. 00:06
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát elég furcsa. Legtöbb helyen fél óra az ebédszünet, esetleg háromnegyed, azért az bőven elég, hogy leugorj a kantinba bedobni valamit, vagy a teakonyhában megedd az otthonról hozott kaját.

Ez így nekem sem tetszene, bár most már én is eleve csak full homeoffice melót vállalnék el. Programozó vagyok, tök értelmetlen bejárni az irodába ilyen munkánál. De egyébként az irodai munkák 99%-át full homeoffice kellene nyomni.

2022. aug. 2. 09:22
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Én ekkora fizetetlen ebédidőben nem ülnék végig mindennap az fix. 30 perc alatt kényelmesen megkajálok.
2022. aug. 2. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!