A Lidl üzletben mennyi a kezdő netto fizetés 6 órában? Mennyire valós a 6óra? Illetve mennyire rugalmas a beosztás? Ebédidő, szabadnap, stb?
valszeg sima pénztáros munkakörre gondol a kérdező...ilyen esetekben mindig az van.
Am mindennel (bözsi + boltban levásárolható összeg)együtt talán 110 körül van, viszont a 6 óra, az elég gyakran nem 6 óra.
Szia! Lidl dolgozó vagyok.
Keretidő van, ami azt jelenti hogy ha hat órában vagy (legyen mondjuk 6x21) azaz havi 126 órát kéne dolgoznod. A 3 hónapos keretidő azt jelenti, hogy a 3x126 órát 3 hónap alatt kell ledolgoznod. Így lehet, egyik hónapod 150 órás, másik pedig 100, ígyis ugyis ugyanazt a pénzt kapod. A szerződéses órákra jön rá a pótlék, kafatéria, túlóra (a beosztástól eltérő idő. pl ha fél 3-ig vagy, de 3-ig maradsz, az fél óra plusz óra) de nem nagyon szokták engedni. A másik, olyan nincs hogy pénztáros, olyan van hogy bolti dolgozó, azaz rabszolga, aki csinál mindent, pakol, kasszázik, takarít, süt, nonfoodozik, mindent. A meló relatíve szar, pörgös, sok stressz, nincs időd semmire, vevőre pláne. Mióta van füles, mégtöbbet basztatnak. Fizu nem rossz, 7 órába mindennel együtt egy jó hónapba /sok délután, vasárnap/ 160 körül is megkereshetsz. Persze ezért nagyon sokat kell dolgozni. Nem tudom hogy jött ki, de voltak így nekem 180 órás hónapjaim is hét órába :D plusz elég demotiváló, hogy hétvégédet is ott töltöd, nem bulizol, nem családdal vagy. Mondom én ezt mint agglegény, de képzeld, aki családapa/anya. Egynek elmegy, de sokan csak menekülnek innen :D Ha szeretsz pörögni akkor jó lesz, de kell hozzá egyfajta mazoizmus. Remélem segítettem! Ja hál istennek én lassan szabadulok, lesz más, jobb ;) plusz suli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!