Ti hogy dolgoztok szivesebben? 12 ora munka es 3-4 nap szabadnap vagy napi 8 ora es heti 2 szabadnap?
Ha belegondolok, én így is napi 10 órát dolgozom, hazaesek 8 órára, nézek egy sorozatot és alszom, hétvégén meg sokszor ugyanúgy a gép előtt ülök és melózom...szóval akkor már inkább legyen 3-4 szabadnapom egyben.
Viszont az igazi az lenne, ha mondjuk 3 hétig szerda-vasárnap lenne a szabad és lenne 1 hét amikor egyben a péntek-vasárnap.
Ha szerdára esnek szünetnapok az mindig olyan jó érzés, épp hogy elkezdődik a hétfő, a kedd már szinte péntek érzést ad...tehát inkább dolgoznék 2-3 napot és utána 1 pihenés. Mert jelenleg szerdára szinte hulla vagyok a csütörtök, péntek meg csak szenvedés.
Cserébe ott lenne a havi 1x 3 nap, ami meg pont jó időszak egy 3 napos kiránduláshoz, tűrázáshoz, vagy csak pihenéshez.
napi 8, hétvége szabad.de sajnos nem igy van.
havi 4 hétvégéből 2őt dolgozom, van hogy többet. ez a legnagyobb gondom, mert már szinte barátaim sincsenek, nem tudok tervezni, sehova se menni. minden jó esemény/program hétvégén van, én már előre tervezek mindig, hogy mi az amiről lemondok, és mi az amin ott tudok lenni (szerencsére azt a 2-őt az esetek 90%-ban én választom)
a hétköznapjaim olyanok, egyik héten reggel 7től délután 3ig dolgozom, az tök jó, másik héten viszont 12-től 20ig, na az szörnyű, semmire nincs idő. hétvégén pedig egész nap, általában 7től 18ig, vagy 9től 20ig. persze az tök jó, hogy hétköznap is van szabadom, de azon vagyok, hogy találjak egy olyan melót, ami hétfőtől péntekig van. persze fura lenne először, meg kell szokni, de szerintem a szabad hétvégék kárpótolnának mindenért. mikor pl egész héten 12-től 20ig dolgozom, na akkor sincs semmire időm, ugyhogy enneél csak jobb lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!