Aki olyan helyen dolgozik, hogy nincs ebédidő, nektek hogy néz ki egy napi étkezés? Hányszor esztek? Mikor van főtt étel?
1400kcal túl kevés! kilók se tegnap délután másztak fel, leadása sem holnapra történik. Tűzz ki megvalósítható célt, apró lépések folyamatos eredmény meg jön 2-3hét múlva.
1700-2000 (sztem úgyis fölötte eszik az ember mint az étrend) Akinek párja van az biztos :D
közé lődd be, és aktív napi 7-10e lépés kb 4-8km, aktív mozgással simán fogysz.
Testednek mindegy hogy aerob biciklizel izzadva 1hn át, vagy rendszeresen sétálsz/futsz/úszol stb.
Én még ilyen munkahelyről nem hallottam, bár ez nem jelenti azt, hogy nem létezhet.
Viszont én biztosan kinyitnám a számat, vagy keresnék egy olyan munkahelyet, ahol értelmes ebédszünetet adnak (legalább 30 perc dél körül)
Milyen munkahely az, ahol nem tartjak be a munka törvenykönyve előírásait??
Ebedszünet kötelező.
De miért akarsz mindenképp 5 étkezést? A te esetedben 4 lenne a legcélszerűbb: otthon reggeli, délelőtt tízórai, ebéd 3 után, aztán valamikor vacsora.
A középiskolások nagyrésze így kajál (a többi meg nem eszik reggelit).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!