Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Aki olyan helyen dolgozik,...

Aki olyan helyen dolgozik, hogy nincs ebédidő, nektek hogy néz ki egy napi étkezés? Hányszor esztek? Mikor van főtt étel?

Figyelt kérdés
Nekünk egy 20 perces szünetünk van 9.30-kor, az is amolyan "szendvicsevő" szünet, mert se hűtő, se mikró nincs. Ebédelni akkor szoktam mikor haza érek, 3 óra után. Eddig mindig napi 2 szer ettem, de akkor sokat és egészségtelenül, sajnos meg is van az eredménye. Szeretnék kialakitani egy 5 étkezéses, 1400 kalóriás életvitelt. Ti hogy csináljátok?
2022. okt. 5. 13:30
1 2
 1/15 anonim válasza:
62%

1400kcal túl kevés! kilók se tegnap délután másztak fel, leadása sem holnapra történik. Tűzz ki megvalósítható célt, apró lépések folyamatos eredmény meg jön 2-3hét múlva.

1700-2000 (sztem úgyis fölötte eszik az ember mint az étrend) Akinek párja van az biztos :D

közé lődd be, és aktív napi 7-10e lépés kb 4-8km, aktív mozgással simán fogysz.

Testednek mindegy hogy aerob biciklizel izzadva 1hn át, vagy rendszeresen sétálsz/futsz/úszol stb.

2022. okt. 5. 13:48
 2/15 anonim válasza:
82%
Mondjuk reggelire ehetnél zabkását, az tele van rostokkal és el is telít egy jó ideig. 10 óra körül bedobhatsz egy 10 szem mandulát vagy banánt, ebédre pedig, ha nincs mikrótok, akkor otthon készítsél salátát és vidd be magaddal. Vegyél hozzá tonhalat, így legalább kicsit feldobod valamivel. Én is így szoktam. Délután még eszem otthon esetleg zöldséget, sonkát, tojást és mellé megiszom naponta 3 liter vizet is.
2022. okt. 5. 13:57
 3/15 anonim ***** válasza:
42%
Nem tudtok venni egy olcsó (használt) mikrót közösen a kollégákkal?
2022. okt. 5. 14:15
 4/15 anonim ***** válasza:
9%
Ó, én nem esek kétségbe a melóhelyen, míg van KFC és Pizza Forte, addig nyugodt vagyok. 🙂😋
2022. okt. 5. 14:28
 5/15 A kérdező kommentje:
Pontosítok, nem mehetek ki enni 9.50 után, igaz 9.30 előtt sem, de itthon reggelizem az nem gond. Ezért írtam hogy nincs ebédszünet, mert szó szerint nincs.
2022. okt. 5. 15:41
 6/15 anonim ***** válasza:
59%
Én fehérjét szoktam iszogatni ha ennem kell de nincs időm rá
2022. okt. 5. 16:34
 7/15 anonim ***** válasza:
80%

Én még ilyen munkahelyről nem hallottam, bár ez nem jelenti azt, hogy nem létezhet.

Viszont én biztosan kinyitnám a számat, vagy keresnék egy olyan munkahelyet, ahol értelmes ebédszünetet adnak (legalább 30 perc dél körül)

2022. okt. 5. 17:05
 8/15 anonim ***** válasza:
89%

Milyen munkahely az, ahol nem tartjak be a munka törvenykönyve előírásait??

Ebedszünet kötelező.

2022. okt. 5. 17:14
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

De miért akarsz mindenképp 5 étkezést? A te esetedben 4 lenne a legcélszerűbb: otthon reggeli, délelőtt tízórai, ebéd 3 után, aztán valamikor vacsora.

A középiskolások nagyrésze így kajál (a többi meg nem eszik reggelit).

2022. okt. 5. 17:16
 10/15 anonim ***** válasza:
88%
Nem feltétlen kötelezö az ebédszünet, ha például a munkaidö 6-tól 14 -ig tart, akkor nem jár.
2022. okt. 5. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!