Ezt a testépítős csirke rizs diétát hogy lehet tartani? Csináltam 3 hónapig a végén konkrétan kifordult a számból és majdnem kihanytam.
Figyelt kérdés
Szóval tényleg nem tudom milyen diétát csináljak,mert ezt a testépítő diétát anyagilag tudnám tartani csak ugye nem bírok mindig csirke rizst enni. Viszont erre a mindenmentes étrendre nincs pénzem én nem fogok havi 150 ezreket kiadni kajára.2022. szept. 30. 14:52
1/13 A kérdező kommentje:
Mármint a csirkemellt hánytam ki majdnem annyira megundorodtam tőle.
2022. szept. 30. 14:53
2/13 anonim válasza:
Manapság szerintem már senki nem ragaszkodik konkrét a csirke rizshez, nagyon sok másfajta étel van hasonló tápanyag forrással, úgyhogy valamennyire lehet változatosan étkezni.
3/13 anonim válasza:
Sehogy. Ez egy sztereotípia, hogy testépítők ezt eszik, a saját józan paraszti eszed elő kellett volna venni.
Nézd meg ezt a csatornát, el fogsz csodálkozni, hogy eszik, van sok főzős tartalom:
4/13 anonim válasza:
De ki mondta, hogy ezt kell enni? Még testepítésben is ezerféle mód van, nemhogy sima fogyásban, ott gyakorlatilag tényleg bármit ehetsz deficiten belül.
5/13 anonim válasza:
Szóval 3 hónap alatt annyi ötlet sem született, hogy csirkemell helyett májat vagy halat egyél? Azért van még pár fehérjeforrás a csirkén kívül.
6/13 A kérdező kommentje:
Más húst sajnos nem tudok megenni,de amúgy a növényi eredetű fehérje is jó izomépítésre?
2022. szept. 30. 19:27
7/13 anonim válasza:
Különböző fűszerek, zöldségek használata sokat dob rajta.
8/13 anonim válasza:
6-os Mi az, hogy más húst nem tudsz megenni, 5 éves vagy?
Ha eddig is csak csirkét ettél, akkor nem undorodnál 3 hónap után a csirkétől, 1000 módon el lehet készíteni csak azt is.
Amúgy persze, a növényi fehérjék is tökéletesek, de a túró, sajt, tejtermékek, tojás is.
9/13 anonim válasza:
Sokáig én is rizs-csirkemellt ettem, mert olcsó és egyszerűen elkészíthető volt, így próbáltam változatosabbá tenni: fehér és barna rizst váltogattam (egyszer ez, egyszer az, más ízűk van), a rizsbe zöldségkeveréket öntöttem, a csirkemellet néha máshogy főztem meg (olajon szárazra sütöttem, vagy pörköltként készítettem el). Ehetsz mellé valamilyen befőttet/savanyúságot is, nagyon sokféle van.
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és tényleg hasznos dolgokat írtatok viszont én nem igazán szeretem a húst max egy héten egyszer kétszer belefér hogy megegyem de mindennap nem tudnék húst enni. Na de majd kitalálok valamit iszok helyette fehérjét meg eszek proteinszeletet.
2022. szept. 30. 21:18
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!