10 km sétálás kb hány kalóriát éget el?
Figyelt kérdés
Normális tempóban.2022. aug. 11. 12:09
1/8 anonim válasza:
Kérdés, hogy mekkora emelkedőn és mekkora kuffert cipelsz.
2/8 anonim válasza:
Állíts be egy okostelefont a paramétereiddel és kiderül. Az én telefonom 350 kalória körül írja, hát ennyiért nem érdemes 10 km-t menni, ha egyébként nem mennél gyalog sehová.
3/8 hollófernyiges válasza:
5/8 anonim válasza:
Hány kilo, hany centi vagy es milyen a tempo. 300 es 1000 kozott
6/8 anonim válasza:
Nekem gyors gyaloglással(6-7km/óra), 10km ből 2 emelkedőn felfelé 60kg-al 480-500 körül szokott mutatni az okos karkötő.
7/8 anonim válasza:
Ez egyénfüggő. Viszont ami mégfontosabb, hogy már egy hónapja minden nap megteszek napi 10.000 lépést, 7-8 km-ert és emiatt a lábaim, főleg a combjaim nem ödémásak, határozottan vékonyodtak és formásodtak. És ez olyan jó érzés... Eddig a séta volt az egyetlen dolog amit konzisztensen tudok csinálni, és megis van az eredménye.
Neked is ajánlom, hogy emiatt vágj bele!
8/8 anonim válasza:
Korábban dolgoztam szórólapterjesztőként, volt ott egy kolléganőm, aki húsz kilót fogyott, simán "csak a séta" miatt, igaz cipekedett is közben. Úgy rémlik egy-két hónap alatt lement neki ez a fölösleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!