160/80kg mennyit kell ennem ahhoz hogy fogyjak??? (Nő vagyok)
Figyelt kérdés
2022. aug. 9. 22:54
11/22 anonim válasza:
Nekem a yazio nevű alkalmazás nagyon hasznos volt amikor elkezdtem fogyózni. Kicsit macera mindig mindent mérni meg beírogatni. De pár hét alatt már nagyjából berögzül, hogy miből mennyi az annyi, kb mennyit ehetsz. Persze ha van türelmed, továbbra is írogathatod, de indulásnak mindenképp javaslom. Helyrerakja a dolgokat a fejben, pl én nem egyszer csodálkoztam rá, hogy jééé, ebben ennyi kalória van? Ráadásul egy csomó adatot meg tudsz adni, pl kor, magasság, mennyit akarsz fogyni, mennyi idő alatt, mennyit mozogsz átlagban, stb, és akkor ezek alapján számolja ki a szükséges kalóriamennyiséget, plusz makrót is néz.
12/22 anonim válasza:
de jó csaj lehetsz ilyen dimenziókkal.
13/22 NTBS válasza:
Több mozgás fokozatosan csökkentsük a kaját.
14/22 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! A Yazioz kiprobalom!☺️
2022. aug. 11. 10:40
15/22 anonim válasza:
A 8-ashoz annyit, hogy nálam detto. Lefogytam 66kilóra.Nem eszem semmi cukrot, kenyeret, csak zöldségeket, gyümölcsöt, néha húst, és szintén alig megy le pár deka. Volt úgy, hogy reggelire csak ittam, ami után bicikliztem egyet, és híztam egy kilót. Ilyenkor lelassul az alapanyagcsere? Vagy mi a sz. r van? Más úgy fogy, hogy pl megeszik zsemlét reggelire, ebédel is egy adagot, bármit, és fogy. Nem tudom, mit szúrok el. Mondjuk olvastam, hogy a gyümölcsben is sok a cukor....nem tudom.
16/22 anonim válasza:
15, Mi van? Nem attól fogsz fogyni ha nem eszel kenyeret és cukrot, más nem ettől hízik. Hanem kalóriadeficitben van, értsétek már meg, olvassatok már utána annak, amit csináltok. Miért kell minden kérdés alatt elmondani 100x?
Én is BÁRMIT eszek, csak nem megyek 1400 kcal fölé.
Meg lemérted magad biciklizés előtt és után? XD
17/22 A kérdező kommentje:
Hat en most letoltottem ezt az appot es arra figyelek hogy 1200kcal ne lepjem túl 😁 es 3 nap alatt lement 30dkg 🥺🥺🥺☺️☺️☺️☺️☺️☺️ Meg magamnak se hiszem el ha mukodik💞💞💞💞💞
2022. aug. 17. 09:16
19/22 A kérdező kommentje:
Nem ehezem vele most
2022. aug. 17. 10:51
20/22 anonim válasza:
nem érdemes méricskélni magad 3 naponta.. az a 30 dkg lehet 3 dl megivott víz is xd én egy hónap után mérnék
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!