Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 160/80kg mennyit kell ennem...

160/80kg mennyit kell ennem ahhoz hogy fogyjak??? (Nő vagyok)

Figyelt kérdés
2022. aug. 9. 22:54
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez attól is függ, milyen az átlagos mozgás formád, pl otthon vagy, alig mozogsz, vagy pár naponta jársz mozogni, vagy sűrűn . Ez ugye ad pluszt, szóval ezt kellene tudni ehhez . De sok app és googleban található kalkulátor tud segíteni, ha beírod ezeket a paramétereket :) én pl sokáig a kalória bázist használtam :) ott az érkezésed is tudod figyelni, de mostanában a yazio nevű alkalmazást hasznalom :)
2022. aug. 9. 23:00
 2/22 anonim ***** válasza:
Étkezésed*
2022. aug. 9. 23:00
 3/22 A kérdező kommentje:

Ülő munkat vegzek, nem nagyon edzek ezert is hiztam el :( !

En mar nem tudom 1750 ir de 1400at is en mar eskuszom nem ertem 🤦🏻‍♀️

2022. aug. 9. 23:04
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Kb mennyit szoktál enni mostanában ? :) Igazából már az segít, ha azt csökkented. Nem szabad drasztikusan, mert akkor jön a kivanom érzés, inkább minden nap kicsivel kevesebbet egyel, és napi 10 perc mozgással kezdj, ami szimpatikus, tánc, séta, bármi :) Ezt lehet növelni szépen 10%-kal hetente. Igaz, nem gyors eredmény lesz, de tartós, és a közepe fele már magad fogod kívánni a mozgást és a számodra jó ételeket . Illetve ha lassú a fogyás, utána esélyesebb, hogy tudod tartani is, mivel

Ezzel egy életmódot is váltasz egyben :) egyszerűen a mozgás és az étkezésre figyelés be fog épülni :) pl jó ötlet, ha a tésztákat le valtod párolt zoldsegre ( én kezdetben fuszereztem, hogy elfogadható legyen, ma már élvezem a zöldségek izet :) , vagy zöldség alapú tésztákra. Reggelire tojás, sok nyers zoldseggel, akar sonkával :) ebedre roston / sutoben sült husi zoldseggel, rizzsel, vacsira sonka, mozzarella stb, valami könyebb, pl 2 szelet Sinka, 3 kisebb krumpli, fel mozzarella berakva a sütőbe, míg meg nem pirul :) én nagyon szeretem :) és nem hizlaló :)

2022. aug. 9. 23:57
 5/22 anonim ***** válasza:
35%

Kaloriagurun kalkulald ki

Aztan kezdd el szamolni

Hagyd el a gyorskajakat olajos es edes dolgokat

Hasznalj pl oliva olajat

Edesitoszert

Peksutiket torold ki

Feher lisztes cuccokat barnara valtsd

Es annyit egyel h pont jol lakj ne edd tul magad

A gyomrod osszebb szukul 1-2 het

Kevesebbet fogsz birni enni

Igy konnyen beindul majd..

2022. aug. 10. 01:23
 6/22 anonim ***** válasza:

Szia, linkelek egy szerintem nagyon hasznos videót. Minden kezdő diétázónak ajánlott

https://www.youtube.com/watch?v=_6l7t48zDjk&t=1s

2022. aug. 10. 01:57
 7/22 anonim ***** válasza:
Kb 1800, de számold ki a BMRed és plusz 15%
2022. aug. 10. 07:15
 8/22 A kérdező kommentje:
Nem eszem ilyeneket mar regota, csirke rizs, hal, salatak cukormentes csoki es minden reggelire zabkasat szoktam feherjevel. A merlegem egy dekat nem mozdul :( a kaloriara gondolok. Mert kb fel eve eszem igy es azota valoban nem hizom 79-80 ha pl nem vacsizom ezekbol az egeszsegesekbol akkor lemegy par deka de aztan masnap eszem vmit vacsira es ujra vissza jon. Nem tudok kaloriadeficitet :( nem tudok! :( ebben kellene nekem egy kis segitseg
2022. aug. 10. 07:55
 9/22 anonim ***** válasza:

1700 kcal tökéletes lesz (saját tapasztalat, kicsit alacsonyabb vavyok, de 80 kilósan ennyi volt a keretem. 75 alatt majd lehet 1500-1650

Az 1400 a BMRod amit minden nap mindenképp meg kell enni hogy a szervezet jól működjön.

Ha pedig eddig is 1700at ettél és nem fogysz akkor valamit nagyon elszámolsz. Mindent grammra mérsz? Csokit is? Kávéba tejet-cukrot is? A főételeket is nyers hozzávalókkal számolod?

Mérlegre reggelente állsz, wc után, evés előtt? Ezekre mind figyelni kell

2022. aug. 10. 08:14
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted a cukormentes csokiban nincs kalória? Egyél bármit és tarsd magad kalóriadeficitben. Amúgy meg minek állsz ennyiszer a mérlegre?
2022. aug. 10. 08:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!