160/80kg mennyit kell ennem ahhoz hogy fogyjak??? (Nő vagyok)
Ülő munkat vegzek, nem nagyon edzek ezert is hiztam el :( !
En mar nem tudom 1750 ir de 1400at is en mar eskuszom nem ertem 🤦🏻♀️
Kb mennyit szoktál enni mostanában ? :) Igazából már az segít, ha azt csökkented. Nem szabad drasztikusan, mert akkor jön a kivanom érzés, inkább minden nap kicsivel kevesebbet egyel, és napi 10 perc mozgással kezdj, ami szimpatikus, tánc, séta, bármi :) Ezt lehet növelni szépen 10%-kal hetente. Igaz, nem gyors eredmény lesz, de tartós, és a közepe fele már magad fogod kívánni a mozgást és a számodra jó ételeket . Illetve ha lassú a fogyás, utána esélyesebb, hogy tudod tartani is, mivel
Ezzel egy életmódot is váltasz egyben :) egyszerűen a mozgás és az étkezésre figyelés be fog épülni :) pl jó ötlet, ha a tésztákat le valtod párolt zoldsegre ( én kezdetben fuszereztem, hogy elfogadható legyen, ma már élvezem a zöldségek izet :) , vagy zöldség alapú tésztákra. Reggelire tojás, sok nyers zoldseggel, akar sonkával :) ebedre roston / sutoben sült husi zoldseggel, rizzsel, vacsira sonka, mozzarella stb, valami könyebb, pl 2 szelet Sinka, 3 kisebb krumpli, fel mozzarella berakva a sütőbe, míg meg nem pirul :) én nagyon szeretem :) és nem hizlaló :)
Kaloriagurun kalkulald ki
Aztan kezdd el szamolni
Hagyd el a gyorskajakat olajos es edes dolgokat
Hasznalj pl oliva olajat
Edesitoszert
Peksutiket torold ki
Feher lisztes cuccokat barnara valtsd
Es annyit egyel h pont jol lakj ne edd tul magad
A gyomrod osszebb szukul 1-2 het
Kevesebbet fogsz birni enni
Igy konnyen beindul majd..
Szia, linkelek egy szerintem nagyon hasznos videót. Minden kezdő diétázónak ajánlott
1700 kcal tökéletes lesz (saját tapasztalat, kicsit alacsonyabb vavyok, de 80 kilósan ennyi volt a keretem. 75 alatt majd lehet 1500-1650
Az 1400 a BMRod amit minden nap mindenképp meg kell enni hogy a szervezet jól működjön.
Ha pedig eddig is 1700at ettél és nem fogysz akkor valamit nagyon elszámolsz. Mindent grammra mérsz? Csokit is? Kávéba tejet-cukrot is? A főételeket is nyers hozzávalókkal számolod?
Mérlegre reggelente állsz, wc után, evés előtt? Ezekre mind figyelni kell
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!