Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Másnak is az agyára megy a...

Másnak is az agyára megy a fogyókúra?

Figyelt kérdés

Fogyókúrázom és edzek. Jól is haladok, de éjjelente azt álmodom, hogy olyan ételeket eszem, amit nem lehetne. Bűntudattal kelek, aztán megnyugszom, hogy csak álom volt és nem rontottam el semmit.

A másik dolog, hogy bepánikolok, ha olyannal kínálnak, amit nem szabad ennem. Görcsösen ragaszkodom ahhoz, hogy elutasítsam, pedig beleférne a keretbe, de megmakacsolom magam.

Egyszer kimaradt 1 nap edzés és másnap kövérebbnek láttam magamat.

Ebédelni csak akkor szoktam,ha megdolgozom érte, vagyis kb 2 órás edzés után.

Az étrendemmel szerintem nincs semmi baj és az edzéssel sem...legfeljebb a fájdalom. Inkább mentálisan készít ki ez az egész. Aztán ha látom, hogy vékonyabb vagyok, akkor elégedett vagyok, de van hogy kövérnek látom magamat és még szigorúbbra veszem a diétát vagy az edzést.

Ki lehet törni ebből és normális lesz az ételhez való viszonyom, ha elértem a célomat? Most igazából azt gondolom, hogy nem biztos, hogy el fogom érni, mert mindig tovább hajtom magamat.

2022. aug. 9. 11:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
35%

En is fogyokurazok nekem csak 60rol kell 50re

Eleg alacsony vagyok

Most tartok 56nal

Amit eszrevettem:

Sokszor nagyon feszult es hirtelen ingerlekeny vagyok de sokat olvastam rola hogy a fogyokura miatt van es tenyleg azota van ez

Ha kivanok valamit nagyon probalok gyorsan sokat inni en izesitett vizeket iszok mert jo izu megis kaloria mentes

A sok viz elveszi valamennyire az etvagyat

Mostansag sokat idegeskedek igy van mikor napi 1x jut eszembe enni de ezzel az a baj h csak jobban ingerlekeny vagyok..

Ha eszek probalok egeszsegesen mert tapasztalat hogy ha mindent eszem csak mertekkel miutan lefogyok vissza fogok allni a nem odafigyelesre es mivel mindent ettem eddig is es utana is hamar visszajon a suly

Legutobb 9kg sikerult leadnom de pont emiatt szepen lassan visszajott

Ezert most nagyon elhataroztam magam es eletmodot valtottam amit en kerulok: cukor (helyette xilit)

Feher lisztes dolgok

Olajos kaja kilove

Ha valamit sutok kokusz zsirban (nem is draga annyira)

Illetve sok kaja megsul a sutoben is olaj nelkul

Nasinak zabkasa (vacsira is legtobbszor csak ennyit eszek)

Ehseg ellen jo a dinnye mert nagyon jol laktat es szinte csak viz

Keves kaloria

Ami fontos ne edd tul magad mert csak tagul a gyomrod

Ami meg jo lehet :

Virsli

Krumpli (laktat)

Parolt zoldsegek

Kulonbozo levesek olyan kis szaritott kenyerkockaval pl brokkoli kremleves (szinten laktat)

Ja es meg amit en szoktam

Evek ota vezetem a sulyomat igy azt is vissza tudom nezni pl 3 eve ilyenkor hany kg voltam

Jelenleg is irom illetve merem a csipom a derekam es a combom

Igy mindig felirom es latom h pl egy honap alatt hany cm-el kisebb

Nagyon jo es nagyon motivalo latni ezeket a szamokat :)

2022. aug. 9. 18:50
 12/12 anonim ***** válasza:
61%

Neked étkezési zavarod van, nem egészséges a kapcsolatod az evéssel. Keress fel pszichológust.

Néha kicsit szar érzés, hogy nem ehetek azt mindig amit megkívánok, de azért nem vagyok sem ilyen görcsös , sem ilyen beteges mint te.

Ami problémám van, az függőségi viszony ( cukros édességekre, hagyományos péksütikre), de kordában tudom tartani. Te viszont láthatóan nem tudod a saját problémádat.

Nekem pl nincs bűntudatom az evéstől, nincsenek rémálmaim, és nem feltètlen utasítok vissza mindenáron mindenkit aki megkínál valamivel. Valamint eszembe sem jutott soha az edzéstől függővé tenni az étkezést. Pedig heti 5x2 órát járok edzésre, mégis eszem reggit, ebédet, vacsorát a hét minden napján. Ha egész hétvégén a laptop előtt elnyúlva sorozatokat darálok, vagy olvasok akkor is eszem. Csak jól megválogatom, hogy mit.

Beteges a hozzáállásod. Menj orvoshoz.

2022. aug. 12. 21:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!