Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Másnak is az agyára megy a...

Másnak is az agyára megy a fogyókúra?

Figyelt kérdés

Fogyókúrázom és edzek. Jól is haladok, de éjjelente azt álmodom, hogy olyan ételeket eszem, amit nem lehetne. Bűntudattal kelek, aztán megnyugszom, hogy csak álom volt és nem rontottam el semmit.

A másik dolog, hogy bepánikolok, ha olyannal kínálnak, amit nem szabad ennem. Görcsösen ragaszkodom ahhoz, hogy elutasítsam, pedig beleférne a keretbe, de megmakacsolom magam.

Egyszer kimaradt 1 nap edzés és másnap kövérebbnek láttam magamat.

Ebédelni csak akkor szoktam,ha megdolgozom érte, vagyis kb 2 órás edzés után.

Az étrendemmel szerintem nincs semmi baj és az edzéssel sem...legfeljebb a fájdalom. Inkább mentálisan készít ki ez az egész. Aztán ha látom, hogy vékonyabb vagyok, akkor elégedett vagyok, de van hogy kövérnek látom magamat és még szigorúbbra veszem a diétát vagy az edzést.

Ki lehet törni ebből és normális lesz az ételhez való viszonyom, ha elértem a célomat? Most igazából azt gondolom, hogy nem biztos, hogy el fogom érni, mert mindig tovább hajtom magamat.

2022. aug. 9. 11:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Minden rossz indulat nélkül, szerintem te beteg vagy.

Akkor ebédelsz ha megdolgoztál érte? Szerintem az ebéd alanyi jogon jár mindenkinek, nem kell érte megdolgozni, főleg nem 2 órás edzéssel.

Nálad nagy baj van keress orvost.

2022. aug. 9. 12:05
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem, neked viszont igen, úgyhogy keress pszichológust!
2022. aug. 9. 12:11
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit belecsavarodtál ebbe, beszélj szakemberrel! Könnyű belecsúszni abba, amiből nagyon nehéz kimászni! <3
2022. aug. 9. 12:59
 4/12 anonim ***** válasza:
82%
Én is ebbe voltam régen, de aztán jött egy pizza 😃😋😋😋😋
2022. aug. 9. 13:16
 5/12 anonim ***** válasza:
15%
Nem kell orvos, egyszerűen szerintem még fiatal vagy és bevetsz mindent, az ember fiatalon hajlamos túlzásokba esni és hát bírja is. Majd később elkényelmesedsz és kevésbé leszel ilyen szigorú önmagadhoz.
2022. aug. 9. 13:38
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
De, elég nagy baj van az etrendeddel ha csak edzés után ebédelsz. Dietetikus és pszichológus
2022. aug. 9. 13:58
 7/12 anonim ***** válasza:
82%
Táplálkozási zavarod van, éhezteted magad (a nem eszem meg a csokit, mert "bűn" is az).
2022. aug. 9. 15:03
 8/12 anonim ***** válasza:
96%
Amúgy igen, ebből szép dolgok lehetnek. Nálam 35 kiló és majdnem koporsó (de nem láttam magam vékonynak, egyébként).
2022. aug. 9. 15:04
 9/12 grafno ***** válasza:
0%
Én sosem vettem komolyan a fogyokurat. Csináltam az edzést meg a tornát és annyit ettem amennyit akartam és mindig olimpikon alkatom volt.
2022. aug. 9. 15:18
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Kalóriát nézek és mozgok, nem vonok meg magamtól semmit, nincs kísértés vagy túlevés
2022. aug. 9. 17:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!