Másnak is az agyára megy a fogyókúra?
Fogyókúrázom és edzek. Jól is haladok, de éjjelente azt álmodom, hogy olyan ételeket eszem, amit nem lehetne. Bűntudattal kelek, aztán megnyugszom, hogy csak álom volt és nem rontottam el semmit.
A másik dolog, hogy bepánikolok, ha olyannal kínálnak, amit nem szabad ennem. Görcsösen ragaszkodom ahhoz, hogy elutasítsam, pedig beleférne a keretbe, de megmakacsolom magam.
Egyszer kimaradt 1 nap edzés és másnap kövérebbnek láttam magamat.
Ebédelni csak akkor szoktam,ha megdolgozom érte, vagyis kb 2 órás edzés után.
Az étrendemmel szerintem nincs semmi baj és az edzéssel sem...legfeljebb a fájdalom. Inkább mentálisan készít ki ez az egész. Aztán ha látom, hogy vékonyabb vagyok, akkor elégedett vagyok, de van hogy kövérnek látom magamat és még szigorúbbra veszem a diétát vagy az edzést.
Ki lehet törni ebből és normális lesz az ételhez való viszonyom, ha elértem a célomat? Most igazából azt gondolom, hogy nem biztos, hogy el fogom érni, mert mindig tovább hajtom magamat.
Minden rossz indulat nélkül, szerintem te beteg vagy.
Akkor ebédelsz ha megdolgoztál érte? Szerintem az ebéd alanyi jogon jár mindenkinek, nem kell érte megdolgozni, főleg nem 2 órás edzéssel.
Nálad nagy baj van keress orvost.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!