Így tudok fogyni?
16 éves vagyok, 53kg. Az elmúlt két hónapban híztam meg 52 kg-ról.
Ma 1500 kcal-t vittem be, az elmúlt napokban 1300 körül. Ma muszáj volt 1300nál többet, mert éreztem, hogy kéri a szervezetem, de az 1500 kcal-t nem léptem túl. Mit gondoltok, ez így jó?

Milyen magas vagy ehhez?
Egyébként 1 kg az tényleg semmi. Víztől is lehet, a mérlegek sem olyan pontosak

Súlytartáshoz körülbelül 1700 kalóriát kell enned, ha nem sportolsz. Ne koplalj - úgy egészen biztosan nem fogod elérni a célodat, tönkreteszed a szervezeted és lelassítod az anyagcserédet, aminek köszönhetően még kevesebbet kell enned, hogy ne hízz, aztán még kevesebbet, aztán...
Ha fogyni szeretnél, ahhoz illene jobban utána járni a témának, főleg ilyen alacsony kalóriaszükségletnél, ahol figyelni kell arra is, hogy valami eltelítse a gyomrodat. De neked nem kell fogynod.
A testzsírszázalékodat nem tudjuk, de valószínűsíthető, hogy nem vagy elhízott, +1 kg pedig akkor sem fog meglátszani, ha 140 cm magas vagy. A rajtad lévő ruhának, bevitt víznek, tápláléknak is van súlya.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!