Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Így tudok fogyni?

Így tudok fogyni?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, 53kg. Az elmúlt két hónapban híztam meg 52 kg-ról.

Ma 1500 kcal-t vittem be, az elmúlt napokban 1300 körül. Ma muszáj volt 1300nál többet, mert éreztem, hogy kéri a szervezetem, de az 1500 kcal-t nem léptem túl. Mit gondoltok, ez így jó?

2022. jún. 22. 18:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondolom szívem, hogy vagy menstruálni fogsz vagy kicsit sósabban ettél vagy csak nem voltál sz.rni mérés előtt. Ezt komolyan gondoltad, hogy te 52ről 53 kilóra "meghíztál" és emaitt 1300 kalórián sanyargatod magad?
2022. jún. 22. 18:22
 2/8 A kérdező kommentje:
Biztos vagyok benne, hogy híztam, mert az utóbbi időben elég sok falásrohamom volt, és a szüleim is mondták, hogy látszik rajtam. Voltam egyébként a rohamokkal szakembernél, csak nem válaszol az emailemre. Addig szerettem volna valahogy megoldni.
2022. jún. 22. 20:03
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy kiló nem látszik. Ami látszik, az legfeljebb puffadás.
2022. jún. 22. 20:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szüleid is jó arcok lehetnek... faszán belehajszolják a testképzavaros lányukat egy koplalásba... rossz esetben anorexiába...
2022. jún. 23. 00:19
 5/8 Beleske válasza:
100%
qva nagy baj van a toronyban :-D
2022. jún. 23. 04:34
 6/8 anonim ***** válasza:

Milyen magas vagy ehhez?

Egyébként 1 kg az tényleg semmi. Víztől is lehet, a mérlegek sem olyan pontosak

2022. jún. 24. 06:15
 7/8 A kérdező kommentje:
Alacsony vagyok, minden meglátszik nagyon hamar! 157cm
2022. jún. 25. 15:24
 8/8 anonim ***** válasza:

Súlytartáshoz körülbelül 1700 kalóriát kell enned, ha nem sportolsz. Ne koplalj - úgy egészen biztosan nem fogod elérni a célodat, tönkreteszed a szervezeted és lelassítod az anyagcserédet, aminek köszönhetően még kevesebbet kell enned, hogy ne hízz, aztán még kevesebbet, aztán...

Ha fogyni szeretnél, ahhoz illene jobban utána járni a témának, főleg ilyen alacsony kalóriaszükségletnél, ahol figyelni kell arra is, hogy valami eltelítse a gyomrodat. De neked nem kell fogynod.

A testzsírszázalékodat nem tudjuk, de valószínűsíthető, hogy nem vagy elhízott, +1 kg pedig akkor sem fog meglátszani, ha 140 cm magas vagy. A rajtad lévő ruhának, bevitt víznek, tápláléknak is van súlya.

2022. jún. 26. 15:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!