Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Kb mennyit kell fogyjak még?

Kb mennyit kell fogyjak még?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Életmód váltásom mostmár igazán kezd beérni. Jelenleg -26kg nál tartok, 161cm vagyok 58-59 kg körüll mozgok.

Már csak egy kicsi pocakom van a hasam allján a csípőmön valamivel több, kb mennyit kell még leadjak, hogy telljesen lapos legyek? A választ előre is köszi.

2022. jún. 16. 09:24
 1/6 anonim ***** válasza:
88%

Edzel is rendszeresen a diéta mellé?

Szerintem mostmár az utolsó pár kilónál fókuszálj jobban a testmozgásra, mert azzal izmot szedsz fel, és hiába mutat a mérleg picit több kilót, külsőre sokkal tónusosabb, "laposabb" leszel. Szerintem még max 5 kilót fogyj, nehogy aztán a végén túlzásba ess, mint én anno... onnan már nehéz kijönni.

Így is nagyon szép eredmény az a -26 kg, gratulálok!:)

2022. jún. 16. 09:34
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Igen heti 2-3x foci edzés és ugyan ennyi HIIT/saját testsúlyos edzést csinálok.
2022. jún. 16. 09:52
 3/6 anonim válasza:
84%
Szerintem addig eröltesd csak amíg nem nézel ki úgy amíg szeretnél. Azt ne felejtsd, hogy a belső boldogság csak egy része a külső, inkább az igazi okot old meg amiért fogyni akarsz.
2022. jún. 16. 11:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Előfordulhat az is, hogy te egyszerűen körte alkat vagy, és még 10 kg után se lennél teljesen lapos. Ami amúgy nem értem, miért cél. Mindenesetre én is azt mondanám, hogy 53 alá nem érdemes menned.
2022. jún. 16. 17:53
 5/6 A kérdező kommentje:
3,4 köszi a válaszokat. Nem vagyok körte alkat, 1x már lefogytam régen mikor uszo voltam, csak sajnos miután abbahagytam felljöttek a kg-ok,igazából csak azért cél mert így nem tetszek magamnak és kiváncsi voltam más véleményére, hogy mennyi is lehet az annyi mivel nem emlékszem anno hány kg lehettem😅
2022. jún. 16. 18:06
 6/6 anonim ***** válasza:
A teljesen lapos hasat nem egyszerű elérni, 5 kg-t még biztos le kell adnod. De az is lehet h 50-re is le kell menned és még abban az esetben is csak akkor lesz lapos amikor üres a gyomrod, reggel.
2022. jún. 16. 21:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!