Mennyit kell még fogynom?
Május eleje óta számolok kalóriát(kb 1400 kcal/nap), és sikerült 55 kilóról 51.5-re fogynom(kb 160 cm vagyok)
Meddig kell még fogynom? (mell-derék-csípő arányom 83-65-80 ha ez számít valamit)
És az normális, hogy reggel nincs étvágyam?(ha suli van, akkor pár órával később eszek szendvicset, hétvégéken és nyáron pedig max délben eszek egy kis gyümölcsöt (későn szoktunk ebédelni))
Mert így jól érzem magam, csak késő délután-este szoktam éhesebb lenni(de nem éheztetem magam, csak próbálok egészségesebben/kevesebbet enni)
+még egy kérdés: a méreteim alapján valaki meg tudja mondani, hogy milyen alakom van? (mármint hogy homokóra, téglalap, stb)
Bocsánat, ha zavaros lett, elég összevissza írtam mindent, de köszönöm, ha valaki válaszol.
Őszintén, szerintem valószínűleg 55 kilóval is tök okés voltál. Szerintem innen már ne fogyj többet, mert az szerintem már túl sok lesz, próbáld inkább megtartani a súlyodat.
Amúgy szerintem normális, ha reggel nincs étvágyad, nekem sem szokott lenni, hanem csak pár órával később. Nem tudom, hogy mennyire egészséges reggeli nélkül kezdeni a napot, én például azért beszoktam kapni valamit, mindesetre maga az, hogy nem vagy éhes reggel, az nem fura.
Én pedig ahhoz nem értek, hogy kinek milyen alakja van számok alapján, de ha rákeresel angolul, hogy body shape calculator (vagy body type calculator), akkor az segít neked megállapítani, ha beírod a számokat.
Köszi a válaszokat!
5-ös és 6-os válaszoló, ez a testsúly tényleg túl kevés szerintetek? Csak mert a hasam még így sem lapos, és egyáltalán nem nézek ki brutálisan vékonynak.
Szerintem a kérdést sem tetted jól fel. Semmit nem "kell". Annál tovább már nem fogynék, amíg jól nem érzem magam, illetve nem érek el vele egy egészséges és ideális testsúlyt.
Szerintem a jelenleginél tovább már ne fogyj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!