Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Le szeretnék fogyni de állandó...

Le szeretnék fogyni de állandóan fáj a fejem és baromi éhes vagyok, mi a megoldás?

Figyelt kérdés
170 cm és 110 kg 23 éves nő vagyok. Szeretnék fogyni kb. 20 kilót de úgy érzem nem megy. Elsősorban az étrendemet szeretném megváltoztatni és később beiktatni a mozgást. Rengeteget ettem eddig. Most egy 2000 kalóriás étrend beállítása sem megy, mert állandóan korog a gyomrom es rosszul vagyok, faj a fejem, nem tudok koncentrálni pedig egészséges ételeket vettem, teljeskiőrlésű dolgok, hal, tojás, húsok, tejtermékek ilyenek es nem azonnal iktattam ki a cukrot sem. Nem leszek fitneszlady, nem is várom, az étrendemre se úgy tekintsetek, de nem bírok változtatni, mert egyszerűen kopog a szemem. Betegségem nincs. Van erre valami étrendkiegészítő? Tudom türelem, de nehéz kitartani, ha 1 hete csak korog a gyomrod és rendkìvül kellemetlen is a munkahelyen csendes irodában.

2022. máj. 28. 22:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
9%
Igyal sok tejet. Telit es a feherje csokkenti az ehsegerzetet. Nekem bevalt. Melegen meg jobb. Ha ez nem eleg utifumaghej, telit es szinte 0kcal.
2022. máj. 29. 15:07
 12/19 anonim ***** válasza:
69%
A tej messze nem 0 kcal.
2022. máj. 29. 15:30
 13/19 anonim ***** válasza:
46%
Ketogén étrend. Sok sikert!
2022. máj. 29. 21:52
 14/19 anonim ***** válasza:

Nagyon egyénfüggő kinek milyen a jó étrend. Hagyományos ètrenden én is baromi éhes voltam, és soha nem laktam jól.

Az erős gyakori éhségérzeten segíthet ha változtatsz az étrended tápanyagarányain. Ha gondolod, próbáld ki. Sok sok zöldség, hús, tojás, magvak, sajtok, egyéb tejtermékek, jó zsírok.

Miből gondolod hogy betegséged nincs? Én sem tudtam róla hogy van , amíg meg nem vizsgáltak.

2022. máj. 29. 22:38
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

Minden szuper amit leírsz, csak így tovább.

Amire tudsz figyelni az a folyadékpótlás. Napi 3 liter legyen meg.

Illetve aludj eleget, ideálisan stresszmentes környezet.

Egy másik módszer ha egy hétig 2500 kcalt eszel. Utána csökkented 2000re. Hogy kicsit hozzászokj

2022. máj. 30. 13:37
 16/19 anonim ***** válasza:
35%
#12 szövegértelmezés egyes.
2022. máj. 30. 16:32
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszi a sok tanácsot a helyzet az hogy ugyanolyan nehéz de nagyon motivált hogy ennyi ember segíteni akart, kiprobálom a kis praktikákat amíg könnyebb nem lesz.
2022. máj. 30. 22:18
 18/19 anonim ***** válasza:
18%

Ne igyál sokat, egyszerre max 2decit, de qzt legalább 10*egy nap vagy többször és legalább fél órás különbségekkel...

Amiket leírtál az alapján szerintem ki van tágulva a gyomrod rendesen és valójában nem éhes vagy, hanem fér beléd rendesen mennyiség...

Egyél kis adagokat, ogyál kis adagokat és szépen lassan néhány hónap alatt majd a gyomrod is kisebb lesz, kevesebb fér bele és hamarabb jóllakott leszel.

Egyébként meg a kaja nem azonnal hasznosul, órák kellenek ahhoz, hogy a megevett kaja megemésztődjön, szóval ez a korog a gyomrom 2000kcal-os étrenddel, meg szédülök, de eszek és egyből elmúlik, ez mind mind pszichológiai dolog.

2022. máj. 31. 15:05
 19/19 anonim válasza:

"Elsősorban az étrendemet szeretném megváltoztatni és később beiktatni a mozgást."

Rosszul kezded! Előbb a mozgás! A sok-sok mozgás! Nagyon nehéz, de ez a legjobb. Ha eleget mozogsz, azt és annyit eszel, amennyi jólesik. Hogy fogalmad legyen, mennyi mozgásról van szó: egyszeletsüti=10kmerőltetettgyaloglás! Szó sem lehet 5-10 perc mozgásról, az annyi, mint halottnak a csók! Keveseknek van ennyi akaratereje hogy eleget mozogjon, ezért van olyan sok duci! Amire még egy lapáttal rátesznek a marketekben kapható agyonvegyszerezett kajákt, amiket úgy készítenek, hogy minél többet zabálj, mert nekik annál nagyobb a hasznuk! Ebből következően a mozgáson kívül hasznos, ha távol tartod magad a hamburgertől, energiaitaltól, egyéb készételektől, és otthon főzöl piaci alapanyagokból.

A szervezet a raktározásra rendelkezett be, mert régen nem jutott minden nap 2000 kalória. Az elmúlt párszáz évben a szervezet még nem alkalmazkodott a modern, városi életmódhoz. Meg kellett az embernek fogni azt az állatot, vagy összegyűjteni azt a zöldséget, gyümölcsöt amit megevett. Ez massze több mozgást igényelt, mint ülni a TV előtt, vagy nyomkodni a telefont.

A fejfájás lehet vashiánytól is, nézesd meg magad dokival. Az állandó éhség is lehet a vashiány jele.

2022. jún. 14. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!