Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ez így működhet? 2 év alatt...

Ez így működhet? 2 év alatt 65kg fogyás?

Figyelt kérdés

Majdnem 60 éves nő vagyok, most lettem nyugdíjas, elhatároztam, hogy lefogyok.

65kg szeretnék lenni 160 cm-hez.

Kalóriabázis szerint a BMR-em(alap kalória szükségletem 1913 kcal.

Azt állítottam be, hogy 1600kcal napi bevitellel szeretnék 65kg-ra fogyni. Azt írta ki, hogy 2024.március közepére sikerülhet.

Igaza van? És jó lesz így, sikeres lehet a diétám?

Előre is köszönöm és légyszi, nem kérek negatív kommenteket az elhízásomra, csak segítséget szeretnék, hogy változtatni tudjak, ha nem túl nagy kérés.

2022. márc. 26. 21:26
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Sok sikert.Drukkolok :-)
2022. márc. 27. 11:00
 22/23 anonim ***** válasza:

Ha elfogadsz egy jótanácsot, ne kezdj ilyen alacsony energiabevitellel. Én próbáltam és mindig rosszul jártam vele. Nekem nagyon hamar megállt a fogyás, vagy be sem indult egyáltalán, és éhezni szar...

Kezdd magasabbról és ha nagyon muszáj, idővel csökkentsd, de azt se szabad túlzásba vinni.

Én 175 centimhez 170kg voltam, és 3 év alatt lefogytam 67kgra.

Én a makrotápanyagok arányait néztem, mert szénhidrátszegény étrendre váltottam. Kcallal annyira nem foglalkoztam, nagyjából 2500 körül mozog/ nap, nem csökkentettem semmit rajta. Az aktivitásom nőtt fokozatosan. A fogyásom pedig a normális súlytartományban meg is állt:)

Nem ajánlom, hogy a kezdetektől túl keveset egyél. Hosszútávon nagyon nehéz, ha nem lehetetlen lesz tartani, lelassulhat az anyagcseréd is, ha pedig ilyen állapotban elkezdesz többet enni, gyorsabban hízhatsz mint korábban.

Minőségi étrendre állj át és mozogj sokat:)

2022. márc. 29. 01:05
 23/23 anonim válasza:
Nagyon szurkolok :)
2022. ápr. 8. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!