Ez így működhet? 2 év alatt 65kg fogyás?
Majdnem 60 éves nő vagyok, most lettem nyugdíjas, elhatároztam, hogy lefogyok.
65kg szeretnék lenni 160 cm-hez.
Kalóriabázis szerint a BMR-em(alap kalória szükségletem 1913 kcal.
Azt állítottam be, hogy 1600kcal napi bevitellel szeretnék 65kg-ra fogyni. Azt írta ki, hogy 2024.március közepére sikerülhet.
Igaza van? És jó lesz így, sikeres lehet a diétám?
Előre is köszönöm és légyszi, nem kérek negatív kommenteket az elhízásomra, csak segítséget szeretnék, hogy változtatni tudjak, ha nem túl nagy kérés.
Miért nem?
Muszáj két év alatt lefogynod az összeset?
És ha 2 év alatt csak 50et fogynál, akkor inkább maradsz így, bele sem kezdesz?
Nem. De biztosra szeretnék menni. Ha túl sokat eszem, nem fogok fogyni, talán még jobban meghízok.
Karácsonyi időszakban (8nap kb) 5-6 kilót szoktam hízni, pedig nem zabáltam, csak a rendes kaja mellé csipegettem sütikből. Nagyon hízékony vagyok, szeretném pontosan tudni, hogy mi merre hány méter ..
Nézd, hízni nem fogsz se az 1800 kalóriától, se az 1400tól, szóval csak jó, ha odafigyelsz magadra. Eddig gondolom nem ennyit ettél ha 130 kiló vagy.
Kezdd el, majd látod, mi merre hány. Nagyon egyeni dolog a fogyás, ennyire hosszú időre meg képtelenség fixen belőni, hogy meglesz e vagy sem.
#15 Értem, amit írsz, de nem tudom megérteni.
Akkor mégsincs értelme a kalória számolásnak? Mivelhogy te többet eszel, mint amit kéne a fogyáshoz, mégis lazán fogysz.
1200-zal meg semmit?
Nem értem.
Mindenesetre megpróbálom a kettőt egybevágni, délelőtt 10 és este 6 között eszek 3*.
Leszebgy fő étkezés, ami főtt kaja, ezt nem fogom tudni igazán kiszámolni, szóval kalóriadúsabb(pl tésztás) ételből egy normál adagot vagy kevesebbet, de pl egy paradicsomos káposztából lehet többet is enni. A másik két kisebb étkezést ki tudom számolni, mert olyanokat szoktam, aminek rajta van a csomagolásán az adat és a zöldségeket, gyümölcsöket le tudom mérni. És összességében igyekszem 1700-on maradni.
4 hónapot megnézek, hogy haladok-e.
Köszönöm mindenkinek.
Remélem sikerül valamit összehozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!