Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » A fogyás így is működhet?

A fogyás így is működhet?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 17 éves vagyok 65 kg 149 centi és lány. Régen már elkezdtem fogyókúrzáni, azaz 12 évesen ugyanennyi súlyból, sikeresen lefogytam 4hónap alatt 48kg-ra, viszont az utóbbi 3évben felszaladtak rám a kilók! Ha nem eszek sokat és elkezdek újra futni akkor ugyanígy sikerülhet? csak mert anno alig ettem és sokat mozogtam viszont rossz volt a közérzetem és azt nem szeretném újból, esetleg ugrókötelezés is segíthet? aki másodjára is fogyott már nagyobb súlyfelesleggel kérem írjon, vagy aki csak tapasztalt!!

#fogyás #nyáriterv
2018. ápr. 10. 11:21
 1/6 anonim ***** válasza:
30%

Ami fontos, hogy ne lépd át a 1500kalória napi bevitelt.

Ez egy normál reggeli normál ebéd és normál vacsora, akár egy nap egy gomboc fagyi is bele fér...

A zsírcsökkentö mozgások a lassabb mozgások, pl kocogas, sétálás, bicigli... Egy erösebb futás vagy ugrokötelezés már ugyan annyi idö alatt kevesebb kalóriát éget, mert ott már kialakul az izom építés...

2018. ápr. 10. 12:38
 2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a hasznos választ!:)
2018. ápr. 10. 14:38
 3/6 anonim ***** válasza:

"Egy erösebb futás vagy ugrokötelezés már ugyan annyi idö alatt kevesebb kalóriát éget, mert ott már kialakul az izom építés"

Mi van?

2018. ápr. 10. 17:25
 4/6 A kérdező kommentje:
Szerintem arra értette, hogy a megerőltetőbb dolgok mint pl egy erőteljesebb futás (nem kocogás) és gyorsabb ugrókötezelés inkább izmot épít, mintsem zsírt éget (szerintem!!)
2018. ápr. 11. 09:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor tisztázzuk! Izomépítés csak akkor van,ha kalóriatöbbletben van az ember. Akkor viszont nem fogy. Ráadásul a kardió sem kifejezetten izomépítő mozgásforma.
2018. ápr. 11. 15:28
 6/6 A kérdező kommentje:
:) Értem, kaphatok valakitől edzés tervet? Mikor mit csináljak, hogyan és hány percig ( kajákkal rendben vagyok ) Csak érdekelne hogy egy ekkora, ennyi éves és ennyi kilós lánynak mi lenne a legjobb, válaszokat előre is köszönöm
2018. ápr. 11. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!