Hány kalória lehet ez a torna?
Ma ezt a tornát csinaltam,nagyjából a csajszi tempójában.
Egyszerűnek tűnik,valojában szakad rólam a víz,nagyon jó kis mozgás.:)
Hány kcal-t lehet vele vajon égetni? És milyen mozgásformát írjak be erre a kalóriabázisba?
Tingli-tangli. Kis átmozgatásra ideális, de másra nem. Én nem írnám be a bázisba és főleg ne próbáld meg leenni az így elégetett kalóriákat.
Egy kiadós 1 órás kardió órával max 350-et égetsz el, ha ezt lenyomod 3x egy héten, akkor 1050 mínusz kalóriát eredményez egy hétre. Ha ezt egyenletesen elosztod a 7 napjai között, akkor egy napra az 150 kalória mínuszt jelent, ami egy nagyobb banán kalóriatartalma. Tehát láthatod, hogy kemény, 1 órás kardióval is olyan minimális kalóriát égetsz el, hogy vajmi keveset számít a fogyásban. Az étkezésre kell koncentrálni.
Persze hogy az vagyok,mivel ez egy kezdőknek való videó.
Így 95 kilósan nekem tökéletes,bírja a térdem a bokám sincs ki tőle.
Valószínűleg egy 10-es ledobott kg után már kevés lesz,majd akkor nézek másik tornát.
Kardiózgatni meg akkor fogok tudni elkezdeni ha már több kiló lement rólam,addig nem célom tonkrevágni az amugyis szar ízületeimet.
Dietázom már egy hónapja,lement már 4kiló,most ravettem magam a mozgásra is végre. :)
Jójó, a mozgás tök szupi és jó hogy csinálod :) Gratula az eddigi fogyáshoz!
Csupán arra szerettem volna felhívni a figyelmed, hogy habár remek dolog a testednek és keringésednek, a kalóriaégető képessége ezeknek a mozgásformáknak minimális, így nem szabad túlbecsülni őket fogyás során.
Én az ilyen youtube videós edzéseket sosem számolom be a kalóriaégetésemhez. Szóval na, én csak az olyanokat szoktam figyelembe venni, ha pl. szobabiciklizek vagy sétálok (mármint a séta alatt most nem a napközbeni lépéseimet értem, hanem ha konkrétan elmegyek itthonról azzal a szándékkal, hogy én most edzésként sétáljak), meg az ilyesmiket, mivel ezeknek jobban be lehet tippelni, hogy mennyit égetnek. Viszont az ilyen youtubeos edzős videóknál nem akarom se túltippelni az elégetett kalóriákat, se semmi ilyen, szóval ezeket nem szoktam beleszámolni.
De amúgy hajrá, jó dolog, hogy tornázol, csak tényleg, ezek nem annyira jó kalóriaégetők, meg aztán tényleg csak tippelni lehet az elégetett kalóriát, és nehogy emiatt bukjon a fogyás, hogy te túl soknak gondolod, mikor valójában nem az.
Értem,köszönöm.A szitu az hogy tudom h ekkora sullyal a setalas a legjobb de sajnos nemtudok órákat sétálgatni két kis gyerekem van.Majd ha már teljesen jó idő lesz akkor bepattanunk a babakocsiba és a nyakunkba vesszük a várost :D
Ui:megfogadtam a tanacsotokat nemirtam be a kaloriabazisba,és nem is ettem le az esetlegesen elégetett kalóriákat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!