Ez a gyakorlatsor hány kalória lehetett? :D
Figyelt kérdés
173 cm 62 kg (16L)
2100 csillagugrás
500 guggolás
550 felülés
Igen, ezt mind így, egymás után. :D
2020. aug. 9. 01:27
1/24 anonim válasza:
A minap kipróbáltam: 20 perc szobakerékpározás átlagtempóban 6 km.-t és 200 kalóriát jelentett.
2/24 anonim válasza:
Nem tudom, de érthetetlen, hogy miért csináltad, gondolom 500kcal-t eszel hozzá...
3/24 anonim válasza:
A csillagugrást nem tudom mi. De hogy ha ha helyesen csináltad volna a felülést és a guggolást, akkor örültél volna ha 4x20 összejön. Így nehéz belőni az elégetett kalóriát.
4/24 anonim válasza:
500 guggolás? Azt hogy hoztad össze? A guggolás nem azt jelenti, hogy leguggolsz a földre aztán felállsz... nincs az az ember, aki 500 guggolást meg tudna csinálni.
5/24 anonim válasza:
A csillagugrás alatt valószínűleg a jumping jack/terpesz-zár szökdelésre gondol. Normálisan lehetetlen belőle 2100-at megcsinálni. Hogyan tudtad egyáltalán megszámolni? 1 perc után, ami jó esetben is olyan 100-120 jumping jack lehet, már úgy meghaltál, hogy várod a pihenőt, nem hogy még számolsz közben.
6/24 anonim válasza:
Fogyókúra neked? Minek? Étkezési zavarod, testképzevarod van?
Mozogj rendszeresen, a fittség miatt, de fogynod nem kell.
7/24 A kérdező kommentje:
Miért olan hihetetlen, hogy megcsináltam? Amióta az eszemet tudom sportolok. Sportversenyeken rendszeresen első vagyok. Már csak tudom, hogy kell guggolni!?
Na, meg honnan jött az 500 kalóriás válasz? Egy átlagos napon 3 ezret eszek. Ma például 5 ezret ettem. Mama sütiének nem lehet ellenálni :D
Nyilván már szinte patzogtam az energiától, ezért nem is kell csodálkozni.
2020. aug. 9. 09:58
8/24 A kérdező kommentje:
Azért írtam a fogyókúra kategóriába, mert idelátogatnak sokszor a kalóriaszámlálgatók.
2020. aug. 9. 10:00
9/24 anonim válasza:
Kaloriát leginkább súly-pulzus-idő alapján számolok. Szóval ha ezeket megadod beírhatom egy kalkulátorba, de szerintem erre te is képes vagy.
10/24 A kérdező kommentje:
Utolsó:
Mi a képlete? Esetleg neten van fent?
2020. aug. 9. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!