Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Aki szokott Rubint Rékára...

Aki szokott Rubint Rékára tornázni, egyből végig tudta csinálni a gyakorlatsorozatokat? Vagy több idő kellett?

Figyelt kérdés
Én ma kezdtem el, a 2009es dvd-t. Mit ne mondjak...elég kemény:S Sokszor meg kellett álljak, pedig csak az első 20percet csináltam. Nem fogyni, csak izmosodni szeretnék, meg azt, hogy eltűnjön a narancsbőröm. Arra jók ezek a gyakorlatok?
2010. júl. 29. 15:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

én nem a dvd-ire tornázok, hanem a kártyáira, de az is elég kemény. én szoktam néha pihenni közben, néha jobban bírom, néha kevésbé. volt, hogy 3 órát vett igénybe, míg az összes gyakorlatot meg tudtam csinálni...:))normálisan 2 órát vesz igénybe nálam.

viszont egyszer próbáltam a 2008as dvd-re is tornázni, és hát egyáltalán nem sikerült elsőre végigcsinálni...:) azért is maradtam a kártyáknál, mert így nem érzem, hogy sürgetnek:))) amúgy nem vagyok hozzáértő, de szerintem segít a narancsbőrön..de majd ad valaki jobb választ..izmosodásra viszont biztos, hogy jó.

2010. júl. 29. 15:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Jajj ne aggódj, nem vagy egyedül. Nekem sem sikerült sokáig, nagyon kemények a videói. : D De nyugi, idővel meg se kottyan majd. : D
2010. júl. 29. 15:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2010. júl. 29. 16:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Már most fáj, szóval bele se merek gondolni mi lesz velem holnap:S
2010. júl. 29. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!