Mostanában nagyon alacsony a szénhidrát bevitelem... 159 helyett ilyen max 100 ha megvan...ettől szédülhetek?
de probaltam par napja csokit, gyumit, gyumilet... nem nagyon javult...
delutan tejeskaveztam eddig de arrol attertem a zero energiaitalra a kaloria miatt..
Lehet a hirtelen változástól is.Ha korábban a cukor alap volt az étkezéseidben,és most szinte teljesen megvonod az is okozhatja.
De más tünetnek is kell lenni,ha az étkezés okozza a problémát.Ha rendszeresen vagy éhes a szédülés mellett,akkor valószínű hogy az étrend nem jó.
Ha nem tudsz bevinni több szénhidrátot,akkor formáld át lassan felszívódó szénhidrátokra.Nézz utána milyen ételekben található,és válogass kedvedre.
De ne csak a szénhidrátot nézd,a többi makrot is,fehérjét,zsírt.Mindegyik fontos tápanyag,úgy ahogy a rostok,ásványi anyagok vitaminok is.
biztos!
de az alacsony szénhidrát a túl kevés kalóriából is jön
szóval tessék több kalóritá enni és minimum napi 130 gramm szénhidrátot (a fehérje nyilván maradjon, zsírt csökkentsd)
Pur-pur kenyér,vitalis zabkása,puffasztott rízs,pár kanál főtt étel (pl borsófőzelék)
Én valahogy így vinnék be több ch-t.
Úgy kéne enned mint nekem. Én ma 147-et ettem,a 217-ből (1700-as kcal) és tökéletesen vagyok.
Tessék feljebb emelni a keretet ez az 1200 nagyon kevés..egyszer elfogsz ájulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!