Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 161 cm és 64 kg vagyok 58...

161 cm és 64 kg vagyok 58 szeretnék lenni esetleg 56 Hány kalóriát egyek egy nap? Ebből hány gramm szénhidrát és zsír?

Figyelt kérdés

Ha ez számít hétfőtől péntekig munkába bringával járok ami kB oda vissza 10km

Ha esik akkor kocsival

Mit javasoltok?

2021. júl. 6. 20:12
 1/2 anonim ***** válasza:
50%

Jó lesz az, ha az 52-54 kg-t célzod meg, 56 kg-san még lesz rajtad felesleges zsírréteg.

Minimum 1200 kcal szükséges egészséges ételekből. Gondolom kényelmes tempóban biciklizel, tehát nem izzadsz meg közben, ezért ez a mozgás így nem túl sokat számít. Erős, intenzív mozgás szükséges a komolyabb zsírégetéshez és minimum 30 perc.

2021. júl. 6. 20:16
 2/2 A kérdező kommentje:

Voltam már 52 szülés előtt és szerintem illetve férjem szerint az már túl sok volt. Abszolút semmi mellem nem volt. Az 55 az már nagyon jól állt. De én az 56-58nak komolyan örülnék

Gyerekkel megyek dolgozni/oviba így jön ki napi 10km kb a biciklin így száguldozni nem tudok, mert mindig szól, hogy nem szereti túl gyors neki.

Pici gyerek mellet nehéz ennél több sportot találni. Férjem is 6ra ér haza. Akkor vacsi fürdés altatás kB.

Gondoltam h úszni jó lenne, de azt is csak hétvégén heti 1x tudnám kb

Igy a kalória számlálás ami jó megoldás

2021. júl. 6. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!