Mostanában nagyon alacsony a szénhidrát bevitelem... 159 helyett ilyen max 100 ha megvan...ettől szédülhetek?
Figyelt kérdés
1200 kaloriás diétát tartok de a szénhidrát nagyon kevés... monstanában elkezdtem szédülni is... de iszom, nem vagyok éhes sem ... így a szénhidrátra gondolok. Tudtok olyan ètelt amiben van, laktat is?2022. febr. 21. 14:57
1/17 anonim válasza:
Milyen magas vagy? Mekkora a súlyod? Van esetleg valami egészségügyi problémád?
2/17 Andizsuzsi válasza:
Én szédülnék. Hogy te attól szédülsz-e, nem tudhatjuk. Lehet pl a vércukrod is alacsony. Egyél egy kis gyümölcsöt, meglátod, hogy segít-e.
3/17 anonim válasza:
Igen, előfordulhat. Én alacsony lányként 1400 körül is már szédelegtem, pedig nem tartottam alacsonyan a ch-t.
4/17 A kérdező kommentje:
nem segit a gyumi... mar probaltam.... ma is megneztem es a szendihrat ma is keves nagyon a zsir, feherje az rendbe van...
2022. febr. 21. 15:36
5/17 anonim válasza:
155 centis nőként én 135en fogyok. Hacsak nem vagx ennél kisebb, attól szédülsz hogy kevés a kalória.
Amúgy pedig hasonlö gondjaim voltak, és a dietetikusom a zsírcsökkentett diétát javasolta. Most 90gr feh, 148 gr ch, 40 gr zsír (a korábbi 53 zsír helyett) és százszor jobban vagyok. Illetve egyáltalán nem eszem gyors szénhidrátot. Lehet hogy az a kevés ch amit beviszel az is csak gyors?
És igen, a kevés chtól is szédülhetsz, az agy ellátásához 13p gramm cukorra van szükseg amit ugye szénhidrátból állít elő a szervezet. Próbálj meg nem alámeni
6/17 anonim válasza:
1200 kalóriától mit vársz? Hacsak nem 150 centi vagy, 45 kilóval, kevés.
7/17 A kérdező kommentje:
155 cm es 65.5 kg
2022. febr. 21. 16:29
8/17 A kérdező kommentje:
de a kaloriatol nem szedulok mert nem eszem sokat amugy se... most elkezdtem oda figyelni az etekezesre
2022. febr. 21. 16:29
9/17 anonim válasza:
A szédülés a szénhidrát megvonástól van, mert a cukor egy drog a szervezet számára, ha elhagyod, akkor elvonási tünetek jelentkeznek, amely a szédülésben nyilvánul meg. 2 hét múlva, ha tartod az alacsony szénhidrát bevitelt, akkor meg fog szűnni a szédülés és elpusztulnak a gombák a szervezetedben, amelyek a cukrot falták a szervezetedben. A pusztulásuk során felszabaduló toxinok okoznak szédülést egy darabig.
10/17 anonim válasza:
Szédülést az okoz ha az agyad nem kap elég cukrot, egyél ilyenkor egy kocka étcsokig, vagy iylesmit, 1200 kalória amúgy se túl sok, lehet érdemes lenne picit emelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!