Kevés 1200 kalóriát viszek be mégis hízom. Mitől van ez?
12. Ugyan ezen gondolkodtam el én is. Hacsak nincs valami olyan endokrin betegsége. A pajzsmirigy alulműködés pl. 30%-kal lassítja az anyagcserét.
De ha valaki tartósan deficitben van, nem létezik, hogy nem stagnál legalább. Nemhogy hízik!
Szerencsétlen emberek.a munkatáborokban is fogytak. :(
De ha sulyzos edzest vegzel… az izom no.. es annak is van sulya.
Nem mindegy hogy 70 kg izom vagy 70 kg háj
14#
A mérleg nem tud különbséget tenni a kettő között. De annyi igazság lehet abban amit írsz, hogy a nagyobb izomtömeg több vizet vesz fel. Ezek alapján az az elméletem, hogy a kérdező szervezete a szükséges energia jelentős részét zsírból fedezi, a bevitt tápanyag jelentős részét meg izomépítésre fordítja. A nagyobb izomtömeg több vizet köt meg, és innen a súlygyarapodás. Ha tudnánk hogyan változott a testösszetétele, akkor ez többé-kevésbé igazolható vagy cáfolható lenne.
Hogy állapítjátok meg, hogy kevésbek tűnik, nemis írt mennyiséget. Amúgy ha nem madáradagok, akkor ez szerintem nemfér bele az 1200ba. (Vagy lehet, hogy csak én feltételezem, hogy a rántotta legalább 2 tojást feltételez, s.)
A CH valóvan hiányzik ebből az étrendből, pedig a szervezetnek az edzéshez arra is szüksége van.
decemberig a cm kissebb lett, januarban stagnaltam. februar ota a cm nem mertem csak a kg-ot... a tukorben pedig formasabb es tonusosabb vagyok mint pl december elejen...
de attol meg a kg-nak mennie kene lefele ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!