Mit tegyek ha túl kevés kalóriát viszek be?
Szedj komplex B vitamin készítményt. Hány cm/kg vagy?
Az étkezésedet pedig alakítsd át, nem érdemes úgy fogyni, hogy éhezteted magad, főleg 16 évesen, amikor még növésben vagy, egész életedre tönkreteszed magad. Az edzést is hetente 3-4 alkalommal végezd, kell a pihenő is.
Mikor átmentem anorexiásba, 1 falat is nehezen csúszott le a torkomon. Hányingerem lett(talán a bűntudat miatt), rosszul voltam tőle. Idő kellett, amíg a gyomrom megszokta a nagyobb térfogatot. Fokozatosan növeld a mennyiséget, ha meg nem megy, egyél mogyoróvajat(kis térfogat sok kalória). Nekem bevált, így már sikerül megennem kb 1600 kcalt, jobb napjaimon már 1800at is:)
Arra viszont szeretnélek figyelmeztetni, hogy lehet, hogy nem érzed, de rendesen kiéheztetted a szervezeted(vitaminokra, kalóriákra stb), emiatt valószínűleg jelentkezni fog az extrém éhség, ami tápanyag hiányos embereknél szokott jelentkezni(anorexiásokra, bulémiäsokra, rossz körülményekből hazaterő katonákra stb..) . Ne ijedj majd ettől meg, a rendszert elcseszted, és így próbál kompenzálni. Szedj vitaminokat, és ne akarj meghalni edzés közben vagy után. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!