Két hónap alatt el lehet így érni 6-7 kilós fogyást?
A munkám miatt nincs időm sportolásra, viszont fizikai munka, elég sokat sétálok (a környezet miatt emelkedőre fel és le), ez rendesen ki is fáraszt, a sportkarórám szerint naponta átlagosan 500-600 kcal-t el is égetek csak ezzel a mozgásformával.
Mivel a pihenésen kívül minden időmet kitölti ez a munka és nincs időm sportra, ha hozzá igazítom az étrendem, érhetek el jelentős fogyást?
164 cm/69 kg
Talán sokkoló lesz de azért leírom:
1kg zsír = kb 7000 kalória
Konöpleksz számítás jön:
6*7000kcal = 42.000
Még konöplexebb:
42.000/2 hónap = 700
vagyis 700 kalória minuszban kellene lenned két hónapon keresztül minden nap ahhoz, hogy 6kg-ot fogyj. Ez dögnehéz és azt még bele sem számoltam, hogy természetesen nem csak zsír hanem pl izom is megy le majd rólad.
Szóval ha nem vagy agyonra felvizesedve akkor elég nehéz lesz ennyit lenyomni.
Az ostobák utlimét érve, hogy "én ennyit meg ennyit fogytam, tehát nem a matek számít" (amúgy nem matek hanem fizika meg biológia)
Az volt, hogy rohadt dagad voltál egy csomó vízzel a testedben, amit sikerült kinyomnod magadból.
Ha kérdező is ilyen zsírcsimbók, akkor neki is menni fog.
Nem kell a dagad beledre esned a számításaimtól, de ettől függetlenül azok helytállóak. Ha esetleg cáfolni tudod akkor szólj.
Az eredeti válaszomban is írtam, hogy ha valaki nem annyira dagadt, hogy iszonyat mennyiségű víz van rajta akkor az a kalóriérték a mérvadó. Persze vitatkozhatsz a fizikával, de attól nem neked lesz igazad röfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!