Rendelős ebédekkel könnyebb fogyni?
Pl Teletálra gondolok, ahol ki van számolva a kb. kalória és szénhidrátmennyiség.
Ha magamra főzök, hajlamos vagyok túl sokat szedni, csipegetek belőle később is, kóstolgatom.. ☹️ Nálam sajnos főleg a mennyiségekkel van gond. Jó módszer lehet ez ellen a rendelés?
Ha tényleg ez a problémád, akkor segíthet. Viszont arra is ügyelned kell, hogy a rendelésen kívül mit eszel, és azokat az élelmiszereket már vásárláskor úgy kiszámolni. Nyilván mondjuk a zabkása vagy ilyenek nem probléma, mert az bontott csomagolásban is eláll sokáig, de mondjuk egy kiló kenyér rádromlik, ha csak két szeletet eszel naponta, ezért inkább zsemlét vegyél.
Na ez most kicsit keszekusza lett, de remélem, érted, mit akarok mondani.
Kinek mi. Csináltam mindkettőt.
Szerintem akkor jobbr endelni ha nagyon nincs időd főzni. Nekem pl efood refluxot okozott, interfoodban annyi egy ebédben a zsír mint az egész napi adagom, a gastroyal meg annxira nem ízlett hogy vettem egy tonhakas szendvicset. De ha neked jó, szereted és pénzügyileg belefér akkor jó ha rendelsz. A főzés és méricskélés idejét megspórolod. Viszint ha van otthon kás kaja, uvyanúgy fogaz csipegetni. Illetve a többi étkezésnél is
Nekem a csipegetés meg repeta ellen az vált be, hogy kimérem az adagomat egy tányérra, és amíg melegszik a mikróban addig el is csomagolom és vissza a hűtőbe.
Mi az egészségkonyhától rendelünk több hónapja és abszolút elégedett vagyok :) vannak kifejezetten olyan menüik, amik "diétásabbak" és ennek ellenére is nagyon finom és változatos.
Én azért kezdtem ezt el, mert egyrészt nem szeretek főzni, másrészt időm sincs rá a beosztásom és a mellette haladó sulim mellett.
Nekem egy heti kaja kb 8 ezer forint, így egy hónapra leosztva legrosszabb esetben is 40 ezerből kijön és nagyon finomakat eszek, pontosan megadva még a makro tápanyagokkal is.
23L
Nekem nem. Válogatós vagyok, sok minden nem ízlik az ilyen nagyüzemben készült kajákból. Ha éhes maradnék, tuti ennék mást helyette.
A saját magad által készített ételt is eloszthatod adagokra, és elhatározod, hogy csak az adott adagot eszed meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!