Nagyon el lesz ma rontva ezáltal a fogyókúrám?
Reggelire megettem egy adag Vitalis áfonyás szuperzabkását (laktózmentes) egy zöldalmával
Majd ebédre pitát amibe csicseriborsó volt (3) az a fasírt kinézetű😅 illetve saláta, paradicsom meg káposzta
+ ettem 2 db rice up puffaszott rizst
Na de ma megyek szülinapra ahol tortát is kell majd egyek nyilván:/ s nem tudom milyen torta lesz stb.
Ha egy szeletet ennék, nagyon elrontana mindent?
Annyi, hogy ma még edzeni sem tudok elmenni:/
Mikor van jobban elrontva?
Ha ma elmész, jól érzed magad és megeszel egy szelet tortát. Vagy elmész, végig ezen stresszelsz, megeszed a tortát, majd "mostmármindegy" alapon hagyod az egész fogyást, és hazaérve mindent bezabálsz a csipsztől a milkacsokiig.
Nem, egy szelet torta semmit nem ront el. Ha ennyit sem engedsz meg magadnak, akkor nem sokáig fogod tudni csinálni.
De előtte azért álljon egy kicsit a sarokba is, csak hogy megtanulja a leckét :)
simán eheted vacsorára azt a szelet tortát és még marad hely uzsira is valaminek, reméljhetőleg valami fehréjedús dolognak pl túró
egy szelet torta a legtöményebb csokikrémes, trüffeles, mogyorós bármilyennek is maximum 550 kalória, de átlagban inkább 350-400. telejsen jól beileszthető a diétás étrendbe is
Az a lényeg, hogy holnaptól tartsd ugyanúgy a diétát, és mozogj.
Én karácsonykor nem számoltam a kalóriákat, ettem ahogy jól esett, január elején meg folytattam. Fél kiló jött fel másfél hét alatt, ami azóta újra lement (és ugye nem tudom ebből mennyi volt zsír, mennyi víz, stb). Nem kell rágörcsölni, néha 1-2 alkalom belefér. Én is azért figyelek hétköznapokon, egész évben, hogy néha, ünnepkor, karácsonykor, szülinap, nyaralás el tudjak engedni picit, és ehessek, ha úgy van kedvem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!