Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » KB hány kcalt ehettem ma?

KB hány kcalt ehettem ma?

Figyelt kérdés

-1 barackos alpro joghurt+25g müzli(ezt kiszámoltam hogy 205 kcal volt)

-saláta kb 3 kanál fokhagymás öntettel (tojás,sonka,paradicsom,uborka,saláta)

-rizs és csirkecomb paprikás(a rizst olaj nélkül csináltam)

nem számoltam ki grammra pontosan sajna,de légyszi megsaccoljátok? normál adagokat ettem

2022. jan. 9. 18:13
 1/5 anonim ***** válasza:
85%

Olyan, hogy normális adag nem lézetik. Van, akinek fél csirkecomb elég, van, akinek 2-3 kell, van, aki 50 g nyers rizst elkészítve pukkadásig lesz, másnak meg a 200 g-ból készült köret is kevés.

Mellesleg az gyakorlatilag lényegtelen, hogy a rizshez tettél-e olajat vagy sem.

2022. jan. 9. 18:27
 2/5 anonim ***** válasza:
89%

Hát te nem tudod megsaccolni?!

Te láttad az adagokat megtippeled szépen bepötyögöd az egyik app-ba és ennyi.Mi ezt még úgyse tudjuk megmondani.

2022. jan. 9. 19:08
 3/5 anonim ***** válasza:
25%

Hát ez jó. Kinek mi a normál. A páromnak 500 g rizs, nekem 100 g 🤷‍♀️

amúgy ezt etted ma:

reggeli: cukros müzli és joghurtb- kb 200kcal

Ebéd: kevés szénhidrát (ch) feherjevel (kb 300 kcal)

Vacsi: ismét több ch feherjevel. (kb 400+ kcal)

Összesen max 1000 kcal.

Leforditva: kiéhezteted a szervezetedet majd megdobod estére szénhidráttal (energia) és feherjevel (energia). Eredmény : raktározás. Ha túl kevés kalóriát viszel be és még rosszul is osztod el, nem fogyni fogsz, hanem felszedni. Már ha fogyás a cél.

2022. jan. 9. 19:15
 4/5 anonim ***** válasza:
71%
Ha a reggelid 200 kcal, akkor a többi is valószínűleg ilyen koplalás kategória. Legközeélebb írd kalóriabázisba amit eszel, 1200 kcal-nál semmiképp ne legyen kevesebb!
2022. jan. 9. 19:20
 5/5 anonim ***** válasza:
65%
Koplalás.
2022. jan. 10. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!