Mennyi kcalt ehettem ma körülbelül?
Figyelt kérdés
Reggeli egy alma, tízórai egy kevés sült párizsi. Ebéd, egy szelet fehér kenyér, vékony light vajjal,15deka párizsival. Uzsi,két darab főtt virsli. Vacsora, 8deka mexikói saláta(majonéz,tejföl,virsli,kukorica,uborka)
Ez kb mennyi kalória lehet?
2009. máj. 18. 16:59
2/13 anonim válasza:
Mért eszel főételnek való tízórait és uzsonnát?? Egyél müzlit, pászkát, gyümölcsöt két étkezés közt, ne főtt ételeket.
3/13 anonim válasza:
elöttem lévö hozzászolo. ha igy lakik jol? mert te ilyen szarokon élsz attol még más ehet normálisan. te egy köcs.ög vagy
4/13 anonim válasza:
sacc/kb. 1000-1200 kcal lehetett. De ezt ilyen adatokból senki nem fogja tudni neked megmondani.
1 alma kb. 50 kcal, de ez sokmindentől függ.
mi az az egy kevés? én am 200 kcalra saccolnám a párizsit, de nem tudom neked mi a kevés.
És mekora volt a fehér kenyér, és mennyi kcal a light vaj, az meg végképp rejtély, hogy milyen fajat páőrizsi volt. Adok neki 300 kcalt.
A virsli is 200 lehetett.
a mexikói az húzós, volt vagy 4-500 kcal.
De ezek nagyon tippek.
5/13 anonim válasza:
18:53 Mondd Te normális vagy? Gondolom diétázik, azért érdekli mennyi kalóriát evett... Márpedig diétához főtt ételt enni tízóraira és uzsonnára nincs értelme, a főétkezéseknek kell tartalmasabbaknak lenniük. Tanulj egy kis jó modort és tiszteletet!
6/13 anonim válasza:
Mellesleg, nem én vagyok a köcsög, csak mert Neked a müzli és a gyümölcs "szar". Gondolom gyorséttermi kajákon nevelkedtél. Ez a Te problémád és a megnyilvánulásod is Téged jellemez.
7/13 anonim válasza:
és az milyen már hogy megjegyzést tesz hogy két vvirslit megevett. az ilyen köcs.ögök miatt elvárás az hogy mindenki legyen tökéletes alkatú legalábbis minden nö. férfiaktol persze nem kell elvárni.két virsli az mi? és mivan ha meleg étel és nem hideg. és okosabb uzsonnára virslit enni, mint gyümölcsöket és este megéhezni.
8/13 anonim válasza:
Lány vagyok Te idióta. És a gyümölcsben sok energia van, ráadásul tízórairól és uzsonnáról beszélünk, NEM AZT MONDTAM, HOGY NE EGYEN MÁST! Jézusom gondolkodj már! Különben meg a legtöbb ember nem tízóraizik és uzsonnázik, nem ettől hal éhen estére, ott van a reggeli, ebéd és a vacsora, abból kell jól lakni! A köztes étkezés arra kell, hogy bevigyen energiát a szervezetébe, és hogy ne legyen éhes. De azok nem főétkezések! Márpedig utóbbi legyen a tartalmasabb. Ebbe semmi hülyeség nem volt, csak gondolkodnod kéne mielőtt kritizálsz és leköcsögözöl másokat!
9/13 anonim válasza:
vacsorábol kell jol lakni? mennyire okos vagy te juhj!
10/13 anonim válasza:
Mondom reggeli, ebéd, vacsora. Miért, Te mivel laksz jól ha nem ezekkel, a tízóraiddal? Most mit kötözködsz ilyen butaságokkal? Csak azért kár megszólalni, hogy mondj valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!