Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi kcal-t ehettem eddig...

Mennyi kcal-t ehettem eddig ma? (LENT)

Figyelt kérdés

reggeli: fél szelet rozskenyér mellé párizsi,

ebéd: Babfőzelék

és most délután sok víz...

Rendes válaszokat köszi!

2011. okt. 24. 16:56
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem lehet tudni, mivel nem tudjuk a babfőzelék tartozékait pontosan, nem tudjuk mennyi volt a párizsi.

De szerintem saccra ez olyan 800-1000, de igazából elkészítés módjától függően kijöhet akár 500-ra is, mert a babban magában nagyon kevés van, meg 1200-ra is, merthogy mittudomén kolbász is volt abban a főzelékben.

2011. okt. 24. 17:09
 2/7 A kérdező kommentje:

köszi a vállaszt!!:) nem volt benne kolbász ezek: bab krupli..... nemszeretem főzelékbe a kolbászt xd

és valamililyen dárdás párizsi ...

2011. okt. 24. 17:13
 3/7 A kérdező kommentje:
utána néztem a párizsi olyan 230-70 lehetett
2011. okt. 24. 17:15
 4/7 A kérdező kommentje:
vagyis lehet kevesebb mert csak egy darabot ettem!
2011. okt. 24. 17:16
 5/7 anonim ***** válasza:
egy a biztos... az víz az nulla kcal:)
2011. okt. 24. 17:22
 6/7 A kérdező kommentje:
tudom:)
2011. okt. 24. 17:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Ezt körülbelül sem lehet így megmondani. Attól függ, mekkora kenyér, mennyi babfőzelék, mennyi párizsi. Hízókúrán vagyok, és a kenyeret is lemérem mérlegen, és mindent kiszámolok, hogy mennyi ch van benne. Na, így kb. meg tudom becsülni, mennyi eszek.
2011. okt. 24. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!