Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány kalória volt ez eddig?

Hány kalória volt ez eddig?

Figyelt kérdés

Reggeli: egy szelet pirítós

Tízórai: egy csomag Jó reggelt! keksz (230kcal)

Ebéd: Nagyon kevés leves (beazonosíthatatlan), amiben egy karika répa volt és kb. 3db kis 3-4 cm-es galuska.

2.:Krumplifőzelék: egy tányér (ezek sulis kaják)

Most pedig ittam egy banánturmixot 2db banánból és 250 ml tejből.

2011. okt. 11. 14:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ez alapján te is ki tudod számolni magadnak!!

[link]

2011. okt. 11. 14:44
 2/11 A kérdező kommentje:
Hát, nemigazán :(
2011. okt. 11. 14:47
 3/11 anonim ***** válasza:
Mennyiségek nélkül mi sem tudjuk kiszámolni.
2011. okt. 11. 14:50
 4/11 A kérdező kommentje:
Jó, de a suliban nem tudom lemérni, hogy akkor most mennyi leves, és mennyi krumplifőzelék...Egyébként a leves max. 100 lehetett, vagy annyi se, mert alig ettem belőle, de azt már írtam. Na mindegy...De egy tányér, az egy tányér. Nem kértem pontos eredményt, csak úgy sacc per kábé.
2011. okt. 11. 14:54
 5/11 anonim ***** válasza:
Sacc per kb-ra te is ki tudod, ugyanazokból az adatokból mint mi. Nehogy már helyetted kiszámoljuk...te is ki tudod, ennyire ne legyél már lusta meg hülye matekból...
2011. okt. 11. 15:07
 6/11 anonim ***** válasza:
Egy csomag jó reggelt kekszben szerintem több kalória van. Megnézted, hogy a 230 hány grammra van megadva, és a csomagnak mennyi a súlya összesen?
2011. okt. 11. 15:08
 7/11 A kérdező kommentje:

Nem vagyok hülye, és matekból is 5-ös vagyok, csak nem tudom, hogy a krumplifőzelék mennyi :/

Na mindegy, inkább már fel sem teszek kérdést itt.

Igen, megnéztem. Ez olyan Jó reggelt, amiben joghurt van, és azt írja, egy db-ban (vagyis 1-1 keksz+ a közte lévő töltelék) 115 kcla van. Ebből következtettem ki, hogy akkor 2-ben 230 :) De amúgy jobban megnéztem, és a 230 is benne van ott, ahol reggelit ajánl ls persze abban benne is van ez a kis csomag és zárójelbe odaírta mellé, hogy 230 kcal.

2011. okt. 11. 15:20
 8/11 anonim ***** válasza:
De azt értsd már meg hogy mi sem tudjuk kiszámolni a krumplifőzelékedet,mert nem tudjuk a pontos összetevőket és azok mennyiségét!(mennyi krumpli,mivel sűrítették,liszt?keményítő?olajat tettek alá?mennyi cukrot tettek bele?)300kcaltól egészen 1000kalóriáig vagy még többig is terjedhet.
2011. okt. 11. 15:26
 9/11 A kérdező kommentje:
Jól van, mindegy, köszönöm, csak azért hittem, hogy tudjátok, mert egy csomó mindenki ír ki ilyen kérdéseket, és kap választ rájuk.
2011. okt. 11. 15:42
 10/11 anonim ***** válasza:

Megnéztem neked, de tényleg csak kb. adatokat írok!!

Pirítós: 150 kcal

Keksz: 230 kcal

Leves: 200 kcal

krumplifőzelék: 350 kcal

Banánturmix: 300 kcal

Én úgy szoktam egyébként hogy beírom a keresőbe, hogy pl. pirítós kalória...vagy krumplifőzelék kalória...de csak akkor teszem ezt, ha valami miatt hirtelen nem volt alkalmam számolgatni, mert így csak körülbelüli adatokat kapsz!!

2011. okt. 11. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!