Hány kalória volt ez eddig?
Reggeli: egy szelet pirítós
Tízórai: egy csomag Jó reggelt! keksz (230kcal)
Ebéd: Nagyon kevés leves (beazonosíthatatlan), amiben egy karika répa volt és kb. 3db kis 3-4 cm-es galuska.
2.:Krumplifőzelék: egy tányér (ezek sulis kaják)
Most pedig ittam egy banánturmixot 2db banánból és 250 ml tejből.
Ez alapján te is ki tudod számolni magadnak!!
Nem vagyok hülye, és matekból is 5-ös vagyok, csak nem tudom, hogy a krumplifőzelék mennyi :/
Na mindegy, inkább már fel sem teszek kérdést itt.
Igen, megnéztem. Ez olyan Jó reggelt, amiben joghurt van, és azt írja, egy db-ban (vagyis 1-1 keksz+ a közte lévő töltelék) 115 kcla van. Ebből következtettem ki, hogy akkor 2-ben 230 :) De amúgy jobban megnéztem, és a 230 is benne van ott, ahol reggelit ajánl ls persze abban benne is van ez a kis csomag és zárójelbe odaírta mellé, hogy 230 kcal.
Megnéztem neked, de tényleg csak kb. adatokat írok!!
Pirítós: 150 kcal
Keksz: 230 kcal
Leves: 200 kcal
krumplifőzelék: 350 kcal
Banánturmix: 300 kcal
Én úgy szoktam egyébként hogy beírom a keresőbe, hogy pl. pirítós kalória...vagy krumplifőzelék kalória...de csak akkor teszem ezt, ha valami miatt hirtelen nem volt alkalmam számolgatni, mert így csak körülbelüli adatokat kapsz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!