Ez eddig nagyon sok volt, nem? Hány kcalt ehettem eddig?
Figyelt kérdés
Reggelire ettem 15 dkg zsírszegény túrót, 1 korpovit kekszet és egy puffasztott rizst.Tízóraira ettem 10 dkg natúr joghurtot, 1 korpovit kekszet, 1 puffasztott rizst és egy almát.Mivel 1200-1300 kcal-lal csak súlyt tartok, napi 800 kcalt kell egyek, hogy fogyjak.Eddig hány kcalt ettem?Ha sokat, max csak egy keveset eszek ma már.2011. jún. 30. 11:32
1/9 anonim válasza:
Könyörgök, ebédre már ne joghurtot, túrót, korpovitot és puffasztott rizst egyél! :)
2/9 bix válasza:
.Mivel 1200-1300 kcal-lal csak súlyt tartok, napi 800 kcalt kell egyek, hogy fogyjak
vagy egy kicsit mozogni? 800 kcal kevés a mozgáshoz, és a kevés kajától lassuló anyagcsere se tesz jót a későbbi súlytartáshoz
3/9 anonim válasza:
140 cm vagy? Mert kb. akkor kellene neked súlytartáshoz 1200Kcal.
800kcal az koplalás, csak betegséghez, gyengeséghez és jojó-effektushoz vezet.
És komoly bajok lehetnek veled, ha szerinted egy napra 2db keksz 2db rizs egy joghurt meg egy kis túró normális és elegendő.
4/9 anonim válasza:
800 kcal koplalás, sőt az 1200-1300 kcal is az egy átlag nőnek
mennyi idős vagy? milyen magas? hány kg?
mit sportolsz?
és miért nem tudsz összeadni és szorozni? www.kcal.hu
5/9 anonim válasza:
ki számolta ki neked azt a 800 kalóriát? én 158 centi vagyok 48 kiló de nekem 1440 kalória kéne a fogyáshoz heti 3 sport mellett. súlytartáshoz pedig 1800 körül. szóval szerintem nézz utána jobban a dolgoknak.
6/9 A kérdező kommentje:
Majdnem egyeznek az adataim az utolsó válaszolóval.Én 158cm/47 kg vagyok.4 kg-ot szeretnék fogyni.Heti 5x mozgok 1,5 órát.Ma már nem eszek, mert már 900 kcalnál tartok.
2011. jún. 30. 12:40
7/9 anonim válasza:
ha egyeznek az adataink akkor kb neked is annyi kell a fogyáshoz. de egy biztos 1200 kalóriánál nem kevesebb. tudom hogy nehéz ezt felfogni de többet kell enned hogy ne bontsd le a meglévő izmaidat és így mellette fogysz is. saját tapasztalat. ha lebontod az izmaidat még kevesebb kalóriát égetsz sokkal nehezebb lesz a fogyás is. anyagcseréd belassul..
8/9 anonim válasza:
utolsó vagyok. ahhoz meg már nem is szólok hogy minek akarsz fogyni... én is majdhogynem vékony vagyok. max csak edzenem kell hogy szálkásabb legyek..csontkollekció akarsz lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!