Milyen idokozonkent csalonapozzak?
Én vagyok aki lefogyott 1500 kalóriaval..Először is köszi!
A te 800ad tényleg nagyon kevés, és rosszul gondolod ezt az egészet, viszont nem bántalak mert én ugyan így voltam, kicsit még mindig hasonlóan.. Először alig mertem még 1200-ra is emelni, és nem értem magam miért félek ennyire a hízástól, mindig vékonyabb alkatú voltam, de sajnos csak akkor érzem jól magam ha sovány vagyok. Örök küzdelem, de kicsit már sikerült változnom és nornalisabban látnom a dolgokat. Viszont a lelkiismeret furdalás most is gyakran elő jön.
Akkor eszem és annyit, amennyit akarok, és legkevésbé se érdekelnek a számok. Kiegyensúlyozott és stabil életmódban hiszek, amihez megfelelő életkörülmény kell. Ilyen mellett tök mindegy 1-1 alkalommal telezabálom-e magam, meg se kottyan. Én csak attól félek, hogy félnem kelljen az evéstől, így hát a csalónap fogalmát értelmezlennek látom.
Bocsi, lehet tök más egyéniségek vagyunk. Ám nekem jó így, jól tudom érezni magam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!