KalóriaBázis nevű app mennyire megbízható, mennyire reálisak az értékek, amiket mutat?
mindig a nyers értékeket és az alap élelmiszereket üsd be és akkor pontos. de a kész ételekre semmiképp se hagyatkozz (pl palacsinta, rántott hús stb). az is lehet hogy valaki pl teleolajoz egy pörköltöt és úgy tölti fel (ilyenkor többet mutat mint amit megettél), de az is lehet hogy valaki valamit nagyon egészségesít (pl brownie néven egy vizes-kakaós-fehérjeporos sütit ment el) és akkorha igazi browniet eszel, akkor az app sokkal kevesebbet mutat mint amit megettél
viszont ha tudod, hogy 30 deka cisrkéből és 200 ml tejszínből csináltál ebédet 150 gramm tésztával és 3 adagban eszed meg, akkor be tudod ütni a nyers csirkét, tejszínt és tésztát külön. és azok (az ilyen alapélelmiszerek) pontosak benne
ugyanez a márkákkal. pl két sonka között is különbség van, de a bázisban márka szerint is nagyon sokminden benne van, tehát ha beírod hogy dulano csirkemell sonka főtt, akkor számolsz a legpontosabban és ne csak az általános sonkát tápláld be
(nekem eddig 26 kg ment le kaloriabázissal - használtam kaloriagurut is, abban néhány érték picit máshogy van, de hosszútávon azzal is fogytam, csak nekem kényelmetlenebb volt használni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!