A kalóriabázis egy megbízható program?
#3: Nem, nem tudom, csak azt látom, hogy mennyivel szaladtam túl :) Informatív persze s ez segíthet, de a falkaparó éhséget ez sajna nem szünteti meg (persze, tudom, hogy nem mindenki éhes kalóriadeficitben vagy nem érdekli). Egy eszköz, hibákkal s előnyökkel, ami segíthet. Én is használom.
Nos, ha nagy fogyást állítasz be, butaságokat ír és koplálásra buzdít.
Az anyagcseretippje vagy bejön, vagy nem, akármilyen irányban jópárszáz kalóriát tévedhet. Nem csoda, az emberek különbözők, az a pár adat korántsem elég.
Pár étel adata hibás.
Mások ételét ne használd, lehet, hogy 6-szor zsírosabban főznek (láttam már valami zöldségételecskét fél liter tejszínnel, még én sem eszem olyan zsírosan, pedig én aztán ott vagyok a szeren e téren).
Makrotápanyagok: a százalékozás eleve értelmetlen dolog, a test nem így működik, az igényei grammban vannak... Csak mert pl. épp alig eszel, nem esik le a fehérjeigényed...
Csak a kaja nyilvántartására jó, ha már MÁS OLDALAKRÓL megtanultad, hogy hogyan működik a táplálkozás.
A sport részlegig meg a "nap kiértékeléséig" nem is éri meg legörgetni, teljesen hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!