Hogyan fogják le mozgás nélkül? Többi lent
164cm /68-69 kg. Körte alkat, magam sem tudom, hogy áldás vagy átok. Mert így is akadnak, akiknek tetszem,de ez nem az, amit én akarok. 20, de legalább 15 kg-tól szeretnék megszabadulni Karácsonyig.
Lehetséges ez mozgás nélkül? Még a gondolattól is irtózom. Milyen ételeket szabad ennem? És mik vannak tiltólistán? Sikeres fogyósoktól minden egyéb tapasztalat érdekel 😊
És bocsánat, hogy kiírtam, ahelyett hogy böngésztem volna még egy kicsit, csak az internet tele van hülyeségekkel, minden oldalon mást írnak. Ezért érdekelnének személyes tapasztalatok. Köszönöm ☺️
Nem kellene 20 kg-ban gondolkodnod, 10-15max. A karácsonyi tervet felejtsd el, jövő év közepe, heti 0,5kg fogyás reális a te alkatoddal. A mozgás bármi lehet, a séta is megfelel.
Fogyni úgy kell, hogy kevesebbet eszel, bármilyen meglepő. Semmi nincs tiltólistán. Alapvetően arra kell figyelni, hogy ne egyél össze-vissza, ne nassolj. Üdítőt, gyümölcslét ne igyál, csak vizet, ilyesmiből 1 pohár ha nagyon kívánod ritkán. A szokásos köretek egy részét zöldségre/salátafélékre cseréld le, a zsiradékok mennyiségét minimalizáld. Adagokat csökkentsd.
'Lehetséges ez mozgás nélkül? Még a gondolattól is irtózom. c
Nem az a baj hogy van nemi tulsulyod, hanem hogy lusta vagy barmit is tenni, csak valahogy varazsutesre menjenek le a zsirparnak. Van egy rossz hirem: koveren fogsz meghalni.
A kajától sokkal jobban függ a fogyás.
A mozgás izmosít, erősít, lefogyni diétával lehet.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
5-ös,bírlak
Erről van szó, lusta vagyok tornázni. Utálom és kész. Amúgy kövérnek éppen még nem tartottam magam, de köszönöm a véleménynyilvánítást 🤣
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!