Suli menzatol tudok fogyni?
Figyelt kérdés
Ha betartom a kaloriakeretet de suliban mind megeszem a menzat2021. szept. 6. 13:42
1/3 anonim válasza:
A menzát ne edd meg, csak a kaját!
De ha az ottani ebédet megeszed és beleférsz a keretbe, akkor le tudsz fogyni.
2/3 anonim válasza:
ka kevesebb kalóriát viszel be mint amennyi elfogy akkor igen
3/3 anonim válasza:
Nekem sikerült. Arra figyeltem nagyon, hogy ettem reggelit, nem túl sokat. Vittem magammal uszonnát, általában szendvciset plusz zöldséget vagy gyümölcsöt és csak akor ettem emg ha tényleg éhes voltam. Utána megettem a menzát olyan du 3 körül, és este vacsora
A menza elég szigorú szablyok szerint van összeállítva tehát egészséges, minden vitamin és tápanyag benne van
egy menzaétkezés 700-900 kcal, tehát ha minden nap 800zal számolsz és azon kívül benne maradsz a keretedben akkor simánt udsz fogyni
( [link] - 3. melléklet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!