Lehetséges 20 kg-ot fogyni egy hónap alatt, ha kb 30 kg felesleg van rajtam?
Nagyon szigorú 1200 kcalos diétával, súlyemeléssel és futással együtt ekkora súlyfelesleg mellett lehetséges lefogyni ennyit?
Válaszokat előre is köszönöm.
5-ös és 8-as vagyok.
Illetve még azt hozzátenném, hogy tegyük fel, valamilyen csoda folytán sikerülne 20 kilót leadnod 1 hónap alatt... Megbánnád.
A bőr tök rugalmas, meg minden, de kell idő neki. Ha leadsz hirtelen nagy súlyt, nagy eséllyel lógni fog a bőröd, mert a bőröd nem tudja követni a változást. Persze, ha lassan adod le a súlyt, lehet akkor is lógni fog a bőröd, viszont ha lógni is fog, valószínűleg minimálisan, meg ez a genetikán és a koron is múlik. Mindenesetre ha 20 kilót letudnál adni egy hónap alatt, a bőrödet úgy elcsesznéd, hogy az csak na. 1000%, hogy lógna. És mivel ilyen gyorsan akarsz ennyi kilót leadni, gondolom egy bizonyos alkalom miatt akarod, hogy jobb legyen a kinézeted. Viszont ha ilyen gyorsan letudnál adni ennyi kilót, akkor szerintem nagyon lógna a bőröd, szóval nem lennél vele megelégedve. És persze, nincs baj a lógó bőrrel, nincs vele semmi baj, de szerintem 20-30 kilós fogyásnál még simán minimalizálni lehet a lógó bőr esélyét, ha az ember lassan csinálja. De ha 1 hónap alatt 20 kiló, az hatalmas változás, nagyon kevés idő alatt. Megbánnád. 30 kiló leadására szerintem 6-8 hónap kell, de mivel a szervezetünk nem egy gép, kitudja. Mindenesetre 1 év alatt simán össze lehet hozni.
Lehetetlen, de tényleg.
8 és fél hónappal ezelőtt váltottam életmódot.
35kg felesleg volt rajtam (most már szinte semennyi).
A legelső hónapban asszem 5,5-6kg ment le rólam (heti 5x 1 óra mozgás, + mivel nem értettem akkor még hozzá ezért meglehetősen alacsony volt a kalória).
Az elején, ha jól csinálod és mindent beleadsz, szerintem lehetséges tartani a havi 5kg fogyást, de a 20 az lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!