Fogyni akarok a hasamról mert a combjaimmal nincs semmi baj de a hasamon van felesleg hogyan lehet gyorsan de még is hasznosan le fogyni hogy egy hónap múlva ne szedjem vissza?
1. neked annyit hogy akármire képes vagyok
2. 3. nagyon köszönöm kedvesek vagytok
írj neki egy kicsit a tejről a gluténról a napraforgó olajról és máris vissza fogja vonni a kedves jelzőt:))
de szerintem az is elég lenne neki,ha a hús,tojás mellé köretnek a zöldséget mernéd javasolni a megszokott kenyér,rizs,krumpli helyett:)
De sosem fogom megérteni a táplálkozásnak-diétának, táp.tudománynak mi köze ahhoz, hogy én pl. kedves vagyok-e?
Eléggé kedvesen is szoktam írni, volt régen hogy nem, de igyekszem emberközeli lenni.
azért mert itt a fogyiban az a hasznos válasz legtöbbször,ami vagy egyetért a kérdezők téveszméivel,vagy támogatja az őrületét.
a logikus működés,ok okozati összefüggések nem érdeklik őket,a dolog egészségügyi vonulata meg végképp nem.
ezért ha egy 90 napozósnak ezt írja egy válaszoló-
nem tudok segíteni,de drukkolok neked,hogy sikerüljön-akkor 100%os lesz a válasza.
ha meg leírja pár mondatban,hogy mire számítson vele a valóságban,akkor lesz 20%,vagy törlik a modik a válaszát,vagy törlik a regisztrációját.
ennyit számít itt a fogyiban a kedvesség,mert ezt keresik itt érthetetlen módon,nem a valós megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!