PCOS+pajzsmirigy alulműködéssel élők, hány kalórián tudtok fogyni?
Endokrinológus kezel?
Sajnos pm. rendellenességnél a diétával max a stagnálást éred el, hogy ne hízz, de fogyni se fogsz :/ Ne vigyél lejjebb semmit, csinálj mindent ahogy eddig. Viszont az orvosoddal -ha van-, beszélned kellene erről.
2500 körül. A kcalt nem korlátozom direkt, ennyi jön össze. Én inkább arra figyelek, hogy jól érezzem magam ( ne érezzem azt, hogy éhezek, kevesebbel azt érzem ezért nem vonom meg annyira), és alapvetően szénhidrátszegény étrenden vagyok mert nekem ez vált be. Ennyi. Régóta csinálom, extrém elhízott voltam és idő kellett, 2,5 év, már csak 8kg feleslegem van amit szeretnék leadni, és most már csak havi 1kg megy le. Amivel én meg vagyok elégedve, nem sietek sehova.:) Végülis szigorúan véve már nem vagyok túlsúlyos sem.
Ja és heti 5x2 órát sportolok, ülőmunka mellett. Pm alulműködés és PCOS mellett +Inzulinrezisztenciám is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!