Pcos-em van, az utóbbi 3/4 évben fogytam 15 kilót. A hasam viszont még mindig nagy, szinte semmit sem ment össze. Le bírok valaha úgy fogyni, hogy nem csont és bőr vagyok, de nincs akkora hasam, mint egy 4 hónapos terhesnek?
Figyelt kérdés
Már 2 hónapja tartom a súlyom. A hasam az első 4 hónapban picit leijebb ment, az utóbbi 1,5 hónapban meg megnőtt vissza kicsit. 66 kiló vagyok, 163 centi, és 100 felett a haskörfogatom. A testem többi része okés, sőt, nekem kicsit vékony is, de a hasam nagy hájas. Van valakinek hasonló tapasztalata?2021. júl. 11. 22:13
1/4 anonim válasza:
Egyrészt lehet ilyen a testalkatlod(?), másrészt mondjuk nem lehet puffadás?
Én amikor pcos diétát tartottam nonstop puffadtam valamilyen okból és tényleg úgy néztem ki mintha terhes lennék.
Illetve, hasra gyakorlatok? Futás, ilyesmi? Miket sportolsz?
2/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy ilyen-e az alkatom, mert 50 kilósan sovány voltam mindenhol, aztán, minél több a súlyom, annál nagyobb a hasam. Nem pcos diétát csináltam, javarészt kalóriát számoltam, alacsony szénhidráttal, zsírral, magas fehérjével. Június óta megszokásból állítom össze a menüt, így is csökken a súlyom, kb 100-200 grammal hetente, de van, hogy pl. 100 gramm feljön. Megmarkolható, vastag zsírréteg van rajta, nem puffadás. Az utóbbi hónapokban elhanyagoltam a sportot, de heti 3x csináltam 3/4 óra sajátsúlyos gyakorlatot (felülés, guggolás, fekvőtámasz stb). Karjaim, tokám, a hátam, combjaim lefogytak normális méretűre, a hasam nem fogyott ezekhez mérten arányosan.
2021. júl. 11. 22:41
3/4 anonim válasza:
Lehet, hogy neked segitene, ha kiteszteltetned az anyagcsere- es hormontipusodat, elkepzelheto, hogy olyan eteleket eszel, amik pont a hasi zsircsokkenest akadalyozzak. Nekem van egy online edzo es etkezesi tanacsadom, az elmult 9 honapban, amiota egyutt dolgozunk, 12 cm-t csokkent a derekbosegem, amivel teljesen nem vagyok elegedett, de sajnos sokat csalok az etrendben :) de legalabb tudom az okat :D
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot!
2021. júl. 12. 14:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!