Nem fogyózás céljából, hanem tömegnövelés (vagyis nem tömegnövelés, hanem formát szeretnék, ciciket és normális feneket ami nem csont és bőr, de nem bírom tovább lent?
most is kivagyok aludni se tudok ilyenkor mit kell tenni Keddtől muszáj lesz egy kicsit méregtelenítenem mert felrobban a gyomrom vékony vagyok 170cm 48-50 kilo csont és bőr kb 10 éves kislánynak se nézek ki 25éves vagyok pedig
szeretnék egy megfelelő formát és izomzatot kialakítani de nem megy
mai kajálásom
reggeli 2db abonett 1 joghurt 300gramm túróval kikeverve hozzá egy narancs
ebéd párolt répa, karfiol egy kis csalamádé, 1tányér rizs 1 nagy szelet csirkemell
uzsi 1db főtt tojás, 4szelet sonka mustár
vacsi fél8kor 10 főtt tojásfehérje, ecetes csípős torma-4nagy evőkanál, 6 nagy szelet sonka, 2 szelet főtt csülök, 2db retek, 10 sz uborka
talán akkor üsd be a gugliba,hogy tömegnövelő étrend.
a formás popóért súlyzós edzés a cicikért meg plasztikai sebész és mehetsz is olaszba riszálni.
ez sok vagy kevés?
tartalmaz mindent
fehérje-túró, sonka, csirkemell
ch-rizs, zöldség, gyümölcs
gyűűűhaa:)
köszi a választ
most találtam fehérjeport 22g fehérjét tartalmaz abból iszok este és reggel egy egy pohárral
130kcal egy adag így már a fél fehérje adagom ki van igészítve a másik meg hús, hal, tojás, túró, joghurt, kefír, sajtok, májak, hüvelyesek
köszönöm:)
további szép napot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!