Nem tűnik ez a kórházi étrend túl soknak?
Jó, nem számoltam utána, de én úgy érzem, ennél sokkal kevesebbet eszem és mégsem fogyok.
Ld. 6. oldal: [link]
Sok? Egy elhízott embernek? Én nem vagyok elhizva, de ettől szerintem kiesne a szemem az éhségtől, ha csak ennyit ennék egy nap.
Sok tételnek tűnik, de ilyen ia bele van írva, hogy olaj pl amint le sütik a csirkét, gondolom. Szerintem nem sok.
Ott vannak tételesen és összegezve is a kalóriák (1300-1800)
Ha valóban ennyit vagy ennél kevesebb kaloriát eszel akkor teljesen kizárt, hogy nem fogysz.
Nyilván nem. Ha ennyitől nem fogysz, akkor nincs miből.
Amennyiben van fölösleged, és nem mozdul, akkor endokrinológiai kivizsgálásra van szükséged!
Ez egyáltalán nem sok.Nem is értem a kérdést sem.
Nem kötekedésből mondom de nagyon nem vagy képben azzal kapcsolatban hogy mi a sok.
Pont azért mert kevesebbet eszel és emiatt az anyagcseréd is belassult mint az állat.
Mozgás is kell a jól összeállított étrend mellé és ki kell számolni a napi alapanyagcsere szükségleted és abból 2-300 Kcal-val kevesebbet enni és mozgás amennyit csak és fogyni fogsz éhezés nélkül.
Emelt fehérje és csökkentett szénhidrát,cukor hoz eredményt és a zsírtól sem kell rettegni mert olykor-olykor állati hasznos tud ám lenni
A lényeget előttem már leírták, csak egy dologgal szeretném kiegészíteni.
Az, akit kórházban kezdenek így fogyasztani, nem 8-10 kg súlyfelesleggel rendelkezik, és nem esztétikai vagy egészségmegelőzési céllal kerül oda, hanem már legalább 30-40 kg súlyfelesleggel, és létező egészségügyi problémával.
Neki ez már komoly kalóriadeficit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!