Jó lesz ez az étrend?
Figyelt kérdés
Reggeli:Zabpehely tejjel,egy kàvé,zöldségek
Tízórai:1 alma/1 banàn
Ebéd:Rizs pàroltcsirkével!
Délutàni ebéd edzés elött:Rizs 2 tükörtojàssal+zabpehely
Edzés utàni vacsora:Krumpli pàrolt vagy sült csirkével!
Izomtömeget szeretnék növelni!Ezt az étrendet a hét 5 napjàn tudom tartani hétvégénként nem mindig...mennyire lenne jó
2400kcal,115g fehérje,45 g zsír,350 g szénhidràt!
2021. aug. 30. 06:33
1/6 A kérdező kommentje:
Fiú!18 èves 68 kg,176 cm magassàg...heti 2/3 edzés
2021. aug. 30. 08:11
2/6 anonim válasza:
Szerintem jónak jó, csak próbálkozz azzal, hogy mindig másképp készítsd el az ételt, más fűszert használj, iktass be mondjuk több zöldséget, néha egyél salátát (mondjuk tonhallal elég jó zsírokhoz fogsz jutni), csinálj avokádókrémet paradicsommal és tk. Kenyérrel.. Nézz utána további proteinbomba ételeknek. A gombában is elég sok fehérje van, csinálhatsz akár gombapörköltet diétásan, vagy épp csirkemellpörköltet. Mindezt azért tanácsolom, mert ha 30 napból csak ez lesz a napi étrended 20 napon keresztül, akkor ez nem lesz fenntartható étrend!:) Legalábbis nekem a 3. Napon már nem csúszna le.
3/6 A kérdező kommentje:
Szerintem nekem le fog csúszni ès igen a krumplit is tudom 20 féle képpen a húst is és még be fogok rakni néha hüvelyeseket is!
2021. aug. 30. 11:25
4/6 anonim válasza:
Ha neked jó, akkor szerintem a célodhoz biztos! Csak magamból indultam ki. Sok sikert kívánok!☺
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2021. aug. 30. 11:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!