1300 kalóriáig terjedő napi étkezéssel mire lehet számítani?
Figyelt kérdés
Tartósan értve, mindig, tehát nem 90 napos diéta meg ilyenek.
Milyen eredménye van, ha van?
2021. jún. 13. 15:16
2/22 A kérdező kommentje:
Semennyi, most csak kalóriák vannak
2021. jún. 13. 15:29
3/22 anonim válasza:
Hacsak nem vagy apró termetű lány, akkor éhségre. De talán még akkor is. Fogyni fogsz tőle, persze, de elég ennél több kajával is fogynál.
4/22 anonim válasza:
Én is annyin vagyok 160 cm mellé és 56 kilóval. Ha ügyesen csinálod akkor minimálisan leszel éhes nap végére. Én este szoktam még tekerni 1 órát, emiatt reggel ébredek hatalmas éhséggel.
5/22 A kérdező kommentje:
Nem vagyok apró, de nagy se. És ha tartósan nem fogyok (sőt), az valami rendellenes vagy azt jelenti hogy ez még mindig nem deficit?
2021. jún. 13. 15:45
6/22 anonim válasza:
Attól is függ, milyen magas, hány kiló, nö vagy férfi az, aki ennyit eszik.
7/22 anonim válasza:
Ha ennyi mellett tartosan sem fogysz, akkor az azt jelenti, hogy a szervezeted vészprogramra kapcsolt és ész nélkül tartalékol, mert már jóval a túlélési szint alatt vagy!
8/22 A kérdező kommentje:
Tehát többet egyet hogy fogyjak?xd Ez elég paradoxon. Mindig ennyit ettem, csak most mértem meg. Tehát a fent írt keret nem egy elhatározás volt, hogy "naénmost"..
2021. jún. 13. 16:01
9/22 A kérdező kommentje:
*egyek
2021. jún. 13. 16:02
10/22 anonim válasza:
Igen, legalább annyit kell(ene) enni, hogy a szervezeted alapszükségletének megfelelö kalóriát bevidd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!