1300 kalóriáig terjedő napi étkezéssel mire lehet számítani?
Figyelt kérdés
Tartósan értve, mindig, tehát nem 90 napos diéta meg ilyenek.
Milyen eredménye van, ha van?
2021. jún. 13. 15:16
11/22 anonim válasza:
Ha ennyi mellett sem fogysz, akkor valamit rosszul számolsz. Nem kalkuláltál a folyadékokkal, alábecsülted az elfogyasztott kalóriát, nem írtál fel ezt-azt. Ez a tartalékoló üzemmód egy bullshit, ha így lenne, Etiópia tele lenne elhízott emberekkel. Tudom javasolni a Három Harmad videókat youtube-on.
12/22 A kérdező kommentje:
Én minden kortyot és falatot pontosan írok, a joghurt gyártójától a lefőzött kávétípusig. Nem mondom hogy a hibázás lehetetlen, inkább valószínűtlen.
És nem csak nem fogyok, de csípőtől bokáig csíkjaim is vannak.
2021. jún. 13. 16:13
13/22 anonim válasza:
Mozgás nélkül ne csodálkozz a csíkokon.
14/22 anonim válasza:
Gyakori éhségre, falási rohamokra, akár vitaminhiányra, energiahiányra, fáradtságra, lehet akár hajhullás is.
15/22 anonim válasza:
Az előbb mondtad, hogy csak most kezdted el mérni, szóval 1-2 nap alapján mondod azt, hogy mindig is 1300 kcal-t fogyasztottál.
16/22 A kérdező kommentje:
3 hete. Nekem az még "most":|
2021. jún. 13. 16:30
17/22 anonim válasza:
A tartalekolas nellett egy deka szakcikk sincsm nem tudom honnan terjedt ez a hulyeseg.
Ilyenkor az tortenik, hogy taplalkozasnal nagyon lelassul az anyagcsere, hogy minden hasznos anyagot kinyerjen a kajabol.
Ha letezne a tartalekolas akkor nem lenne eletveszelyes allapot az anorexia
18/22 anonim válasza:
Hallgass a 11-esre, még ha fogalmatlanok lepontozták is, nincs ilyen, hogy raktározás, és a Három Harmad csatorna mindent elmond, amire szükséged van a sikeres fogyáshoz.
19/22 A kérdező kommentje:
Lassul az biztos. Ezért (is) van az, hogy az anorexiából kimászók pár hónap alatt szednek vissza 20 kilókat.
2021. jún. 13. 17:02
20/22 A kérdező kommentje:
Amúgy megnézem a csatornát, hiszen tényleg érdekel a rejtélye. Remélem megtalálom
2021. jún. 13. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!